Знам лика који је...

1. Za Čarlsa ima slike, a ovo ako laže on mene lažem i ja vas. E da, dok je studirao viđao je Hokinga na Kembridžu stalno jer je Hokingova kancelarija smeštena na katedri za matematiku, pričao mi kako ima poster Merilin Monro na podu ispod stola i da gleda u nju kad je za stolom iz one "njegove" perspektive. Takođe živeo je 6 meseci u ulici u kojoj je Džek Trbosek ubio jednu kurvu...

EDIT: Završio je matematiku na Kembridžu, zato je i viđao Hokinga

2. Živeo u ulici u kojoj je Džek Trbosek ubio kurvu, zašto uvek živim u pogrešnim ulicama.

3. Dzoni auditore gledao beautiful mind

4. Jebte se, išo sam s dečkom u osnovnu školu, idemo na piće svaki put kad dođe iz Londona.

http://www.peximfoundation.org/en/Fundations_news/Internship_in_UBS_Bank_in_London_/

5. Znam lika koji je igrao za
    Juventus, pa prešao u Bajern. Evo
    dokaza:
    http://www.informer.rs/sport/
    fudbal/24807/SAD-JE-ZVANICNO-
    Vidal-potpisao-za-Bajern

Link ti je iz informera, nije to istina

6. E moram još za ovog da napišem. Znam lika koji je imao lovačko kuče, i sad kuče bilo puno buva, on kupi neki preparat koji je trebao da se razmuti u vodi u nekoj određenoj razmeri, on nije pročitao uputstvo kako treba i napravio je 10 puta jaču dozu, kuče se naravno otruje i crkne. On i dan danas po selu priča kako mu dušmani otrovali kuče, kune ih, psuje itd.

7. џони боли нас курчинела за буве, ловце и псе, дај јебене пикантерије са вол стрита. како су се то све издркавали?

8. џони боли нас курчинела за буве, ловце и псе, дај јебене пикантерије са вол стрита. како су се то све издркавали?

+1

9. Znam lika koji je imao kuče gospodža se zvalo

10. Znam lika koji je igrao fudbal za Radnicki KG, pa presao u Rad, pa u Zvezdu, pa u Anderleht a sad je u Olimpijakosu. Bio sa mnom u odeljenju u srednjoj.

11. Upoznao sam žensku osobu koja se prcala sa Daloom, Demarkus Nelson joj najbolji drug i zna se sa većinom crnaca iz Partizana od Mekejleba pa na ovamo.

12. Znam lika koji zna žensku osobu koja se prcala sa Daloom, Demarkus Nelson joj najbolji drug i zna se sa većinom crnaca iz Partizana od Mekejleba pa na ovamo.

13. HOĆEŠ DA KAŽEŠ DA VOLI CRNCE?

14. Znam lika koji je prevezao Acu Lukasa preko granice kad se čekalo 4 sata, a oni prešli za 5 minuta i obišli čitavu kolonu.

15. џони боли нас курчинела за буве, ловце и псе, дај јебене пикантерије са вол стрита. како су се то све издркавали?

Detalje mi već nije pričao, ali ću da ga pitam kad sledeći put bude dolazio, sad i mene zanima lol. Tad sam ga bio napao da mi kaže kolika mu je plata, to me više zanimalo, i nije htela sisa da mi kaže....

16. On lik čisti ulice u Londonu, slučajno se slikao s' kraljem, a omiljeni film mu je "vuk sa vol strita".

17. On lik čisti ulice u Londonu, slučajno se slikao s' kraljem, a omiljeni film mu je "vuk sa vol strita".

Ne, čisti hodnike na Kembridžu

18. Ja ne poznajem ni jednog lika :(
    niko neće sa mnom da se druži...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.