Prijava

Samo sam hteo da budem pravedan a sad posta pičkopaćenik koji pomaže dami u nevolji samo zbog pičketine... iš štakori ostavite damu na miru aahahaah ali ozbiljno ste pederi to stoji!

Štajebreovo, dobre ribe se kriju iza muških nadimaka: Toma Smor, Vladimir Putin, komad...
Ali sa druge strane, ostavljaju u profilu da su ženske, što znače da čeznu za muškim tretmanom, dakle provaljene ste.

Зајебите фајт на оваквој теми.
Ево, знам лика који зна лика који је скакао скијашке скокове у светском купу.

I brt sta kaze imali kinte?

A брт боли га курац финац је не знам како не би имо кинте макар био ливадар

znam lika kojeg je keva vodila na koncert i maturu

http://www.b92.net/zivot/nauka.php?nav_id=548869
Ovo nije losa teorija. Npr ja znam coveka koji zna coveka, koji zna coveka Itd i dodjem do Obame. Ja znam coveka koji zna coveka koji zna npr vucica a Vučić zna Obamu.

Да, уствари, постоје и такве ствари, знам лика(неки пријатељ од мојих, јебем ли га) који зна лика(Ђани) који зна Бекама. Тако да сам на два корака од јебеног Бекама.

Znam lika koji zna lika koji je nagudran sa kesom od hleba na glavi pokušao da mazne mixetu ispred DJ-a.

Znam lika kog smo u gimnaziji pitali u zajebanciji, "brate jesi ti strejt", a on mrtav ladan "jok brate sta ti je."
Takodje znam lika, a ustvari je ista glava u pitanju, koji je izjavio kako nema licnu kartu jer jbg nikad nije polagao vozacki.

odlicna kombinacija nadimka i avatara kovlaje

Znam lika koji je slupao državnu Mečku koju je Vučko dobio od onog nekog šeika, ljuta glava
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/457070/Majstor-sa-200-na-sat-slupao-Nikolicev-mercedes

znam lika koji zna lika koga je mortus pjanog voz odalamio po fići on preživeo ljudi mislili da je mrtav koliko se odvalio od pića završio u mrtvačnici istreznio se go ispod pokrivača kae ono ladno a ja go jebote imam neku brojku na palcu izašo iz mrtvačnice došo kući ženi najebo kad je popizdela istresla ga komplet obučenog onako uroljanog u kadu i izmlatila oklagijom. posle ne znam šta je bilo

ne znam kovlaje, jednostavno mi se svidja. odlichna kompozicija valjda

Slaze se uz objave a, sha kaesh

Znam lika koji je u sedam ujutru čekao na pešačkom prelazu zeleno svetlo a u isto vreme, u kombiju koji je čekao svoje zeleno, su bili Shaolin monasi. Nigde nikog, Sunce kupa put. I lik se seti nekog kung fu poteza Liu Kanga iz Mortal Kombata, uradi ga i pokloni se sa sklopljenim rukama. A monasi poželeše da govore, ali mozak zaključio da nemaju šta da kažu i zaklopiše usta. Ali mozak je počeo da se bori sa onim što su im oči govorile i popustio je kontrolu nad vilicom, usta se razjapiše svakom od njih. To sve traje nekih trideset sekundi jer taj semafor ispred zgrade banovine dugo drži crveno. I nasmejaše se svi i počeše da tapšu iz kombija. Upali se zeleno svetlo i odu oni svojim putem, upali se njemu zeleno ode on svojim. I ponovo nigde nikog, Sunce kupa put.