Moram nekome da se pohvalim

1. Ahahahahahha, ne seri da se Dzoni preziva Cobanovic?

2. Da nije iz mog kraja, mi ovde imamo tu manifestaciju "Cobanski dani"?

3. Ahahahahahha, ne seri da se Dzoni preziva Cobanovic?

Hahahhaa ne pominji. Ladno ću biti Gabrijela Čobanović lolololo

4. Hahahhaa ne pominji. Ladno ću biti Gabrijela Čobanović lolololo

Ella, to će biti materijal za moram nekome da se izjadam ;-))))))))))))

5. Izarčio sam nagradnu igru lololo

Čobanović, staro srpsko junačko prezime iz perioda....pa iz ko zna kog perioda....lololo

Hahahhaa ne pominji. Ladno ću biti Gabrijela Čobanović lolololo

Ćuti dušo dobro je....inicijali će ti biti GČ.....zamisli da se još zoveš na slovo r.....bilo bi surovo lolo

6. Kure gde ti pade na pamet da se jevavaš sa tim igrama na radiju idukurac :)

7. Ćuti dušo dobro je....inicijali će ti biti GČ.....zamisli da se još zoveš na slovo r.....bilo bi surovo lolo

ahahahahahaa, bilo bi strasno

8. Kure gde ti pade na pamet da se jevavaš sa tim igrama na radiju idukurac :)

Ma na poslu koleZi palo na pamet svi da se prijavimo pa koga usere časti sve....usralo mene........

9. I ja sam imao sreće....zamisli da sam Radovan Čobanović......RČ......surovo lololo

10. Не веруем за шта сам попио бан. Лептејебо, не мо'ш се више ни спрдат' на туђи рачун.

11. Danas imao usmeni iz najjebenijeg predmeta, izasao turisticki(prvi rok) da vidim sta ima bio 49 na spisku od 54, nisam barno nista. Profesor kod kojeg sam izlazio cijedi maksimalno, a zna mu se desiti da nekad odma ponudi ocjenu i da te ne pita nista, obicno bude po 4-5 studenata po roku, ulazim u kabinet profesor pita, jeste li zadovoljni sa šesticom ili da razgovaramo, ja naravno uzmem šesticu i puknem staroj pricu kako sam ucio polozio najjebeniji predmet, a ona meni udjeli koju kintu, koja ce da zavrsi kod glavnog distributera za marihuanu u mom kraju.

12. Baš si onako momak za primer.

13. Kako nisam, polazem ispite u roku

14. Почо да радим

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.