JA SAM PROŠLE NEDELJE DALA OTKAZ! i sad se osećam slobodnom, živom, kao da ponovo mogu da dišem! :)))) plus, otišla sam ne dovršivši posao i nisam predala dužnost pa sam moraju sami da se snalaze. a osim toga, na finjaka sam ih pljucnula kod stranaca sa kojima sam sarađivala, i projekat na kojem sam radila sa tim strancima, a koji je ovim mojima donosio kintu (od koje ja ni dinara nisam videla) su ti stranci sad prebacili na neke druge, ne daju ovim mojima. HA! PRC! a ja odma podobijala par tezgi. HA! PRC!
Морам и ја да похвалим Чавезову песму. Разбија песма колико је добра. Увод пре свега објашњава. Текст углавном разумем, али генерално је песма јако добра.
Свака част! :)
Moj (uskoro) šestogodišnji sin, je otišao da gleda svoju prvu utakmicu na Marakani.
Nadam se, da će se vratiti čitav. :)
http://youtu.be/s9lOq5O_1dE
103 poena na My Playeru u NBA-u, dakle oboren all-time record!
Smršala sam 12 kila!!!! Jeeee!!!
Samo tako nastavi sve do nule!
Hahahaha...daleko je nula fali mi jos 62 kile za nulu. Ali to nikada ne bih htela.
O anci jebotee :D
Svaka cas', svaka cas' :)
Fala :)
Анчи више није морж!! Тоооооо!!1
Nikad nisam ni bila :P
Da se pohvalim novom pesmom.
http://www.youtube.com/watch?v=1gS3jZik2D8
JA SAM PROŠLE NEDELJE DALA OTKAZ! i sad se osećam slobodnom, živom, kao da ponovo mogu da dišem! :)))) plus, otišla sam ne dovršivši posao i nisam predala dužnost pa sam moraju sami da se snalaze. a osim toga, na finjaka sam ih pljucnula kod stranaca sa kojima sam sarađivala, i projekat na kojem sam radila sa tim strancima, a koji je ovim mojima donosio kintu (od koje ja ni dinara nisam videla) su ti stranci sad prebacili na neke druge, ne daju ovim mojima. HA! PRC! a ja odma podobijala par tezgi. HA! PRC!
Fala Bogu... :-)
Чавез, супер ти је ствар.
Морам и ја да похвалим Чавезову песму. Разбија песма колико је добра. Увод пре свега објашњава. Текст углавном разумем, али генерално је песма јако добра.
Свака част! :)
Lemajić, to ćemo morati da zalijemo!
Svaka čast Lemajo!
Fala dobri ljudi. :)
To Lemajo! Otpor stoki!
UPOZNALA DOGA!!!! :)))
Video sliku Doga lolololo