ma na ovom sam samo izvozao pet dodatnih časova, jer sam onih regularnih 40 vozio na polu koji je dizel, a ovaj je benzinac. pa malo dok naučim s kvačilom i ti fazoni, polo sam samo mogao da pustim da ide sam i tu i tamo pipnem volan i kočnicu :D
ali ono, baš je fin, lagano zuji po gradu, za grad je stvarno keva
ТАТИЦ Јебига, нећеш осетити благост преласка са механичког на серво волан. ТАТИЦ
Ма, бре, руке сам набилдовао вртећи волан у Лади од јануара од кад возим.
Meni riknuo servo na Astri, tako sam je vozio par meseci i juče, da se pohvalim, konačno je osposobljen. Letim ko muva bez glavudže sad, navikao sam da ga motam ko da vozim FAP.
Jok bre bato, nije taka situacija, više je bilo figurativno, ako me razumeš. Nije ovde mesto da ti pričam detalje, ako želiš u detaljima i slikama, mogu da ti pojasnim to na PVT-u.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Јебига, нећеш осетити благост преласка са механичког на серво волан.
ma na ovom sam samo izvozao pet dodatnih časova, jer sam onih regularnih 40 vozio na polu koji je dizel, a ovaj je benzinac. pa malo dok naučim s kvačilom i ti fazoni, polo sam samo mogao da pustim da ide sam i tu i tamo pipnem volan i kočnicu :D
ali ono, baš je fin, lagano zuji po gradu, za grad je stvarno keva
ТАТИЦ Јебига, нећеш осетити благост преласка са механичког на серво волан. ТАТИЦ
Ма, бре, руке сам набилдовао вртећи волан у Лади од јануара од кад возим.
Најгоре је кад са серво волана пређеш на покварен серво волан, као ја.
А онда, после две године кад се ћале смилује да поправи, онда је милина. Механички волан је бољи од теретане.
Meni riknuo servo na Astri, tako sam je vozio par meseci i juče, da se pohvalim, konačno je osposobljen. Letim ko muva bez glavudže sad, navikao sam da ga motam ko da vozim FAP.
Nači sacam bio na nekom šesnaestom rođendanu, ae šo sam se olešio nego šo su klinke zaebale vek i vole racKu mamu im jebem više nego leba da jedu.
У преводу: ниси јебо.
U prevodu: Upravo te pozdravila moja drugarica Ivana.
Хехе, сад си ме усро. И шта кажеш, седи Ивана код тебе на гајби и каже: јеби матер овом куплунгу што не верује да волим курац више него леба да једем.
sedi ivana i kaže DAB DABDAB
e sale jesi vragolan
Jok bre bato, nije taka situacija, više je bilo figurativno, ako me razumeš. Nije ovde mesto da ti pričam detalje, ako želiš u detaljima i slikama, mogu da ti pojasnim to na PVT-u.
ма опуштено брате, шаљиво зезање
даб
Ček čas, ako ovde aploudujem slike sisa, jel će da me banuju?
неће ако има лого вукајлије у позадини
neće
E pa kurac ondak, okle joj vukajlija....
P.s. Za neupućene, ovo je zezanje, nikakieh dodira sam maloletnicama nijesmo imali...
EDIT: Daj logo vuke da doradim fotografiju.
лажеш, лажеш, швалерчино, него нећеш да те укеба милиција због малољетничког блудног надвршенија
http://x.vukajlija.com/images/logo.png?1345101693
klinac mi uso u reprezentaciju distrikta u basketu! al zato je popustio u skoli heheh
isti otac, jebo mu on mater.
Zategni to malo braćela. Biće sve u redu, vidjećeš.