Znam ja šta sam rekao. Imaju oni i fizičke treninge kako bi mogli nakon brda sati sedenja i razmišljanja da razmišljaju ispravno. Izgube po par kilograma u toku dugih mečeva.
Па шта, и грађевинац изгуби пар килограма у току дугог лопатања за мешалицом па није спорт. Спрдам се, ал оно - шах, е-спортови и бриџ не би требало да буду спортови.
А који карате? Онај шотокан и слични "млатим по
ваздуху" стилови, или контактни (фулконтакт,
нокдаун правила) - Кјокушин/Ашихара?
Jesi siguran ti da se baviš makar nekom borilačkom veštinom? Pošto ovaj stav i nije baš najopravdaniji u tom slučaju. U stvari, u najmanju ruku nije u skladu sa tim.
Па шта, и грађевинац изгуби пар килограма у току
дугог лопатања за мешалицом па није спорт. Спрдам се,
ал оно - шах, е-спортови и бриџ не би требало да буду
спортови.
Jesi siguran ti da se baviš makar nekom borilačkom veštinom? Pošto ovaj stav i nije baš najopravdaniji u tom slučaju. U stvari, u najmanju ruku nije u skladu sa tim.
Љото тренира МТ од кад је ушао у ММА, гледао сам скоро све снимке са кампова пре борби, ништа се ти не брини за њега. Ал му је остала дистанца и ударци из углова, то стоји.
Не бавим се Реме, само се ти бавиш, извини ако сам те нечим увредио и што нам се мишљења разилазе. Ноћима не могу да спавам због тога, грцам у сну и налазим себе у зноју чврсто стискајући постељу :((((((((((((((((((((((((
Ahahaa, Šalabajzeriću- suve paprike iz Pirota, ali vege varijanta, prste da pojedeš :)
Dođi na has, evo uz šušpe (paprike) i kiselo mleko ima da kažeš"Hvala Bogu da sam upoznao kuvaricu ko što je VanGoga !" :)
u zdravom tijelu i duh je zdrav. šah je sport više nego karate.
Znam ja šta sam rekao. Imaju oni i fizičke treninge kako bi mogli nakon brda sati sedenja i razmišljanja da razmišljaju ispravno. Izgube po par kilograma u toku dugih mečeva.
Па шта, и грађевинац изгуби пар килограма у току дугог лопатања за мешалицом па није спорт. Спрдам се, ал оно - шах, е-спортови и бриџ не би требало да буду спортови.
Si ovo ti smislio? Predobro! Ovo pobedlo gurmana, ne mogu da verujem da sam to rekla!
http://vukajlija.com/umni-rad-je-fizicki-neizdrziv/84916
А који карате? Онај шотокан и слични "млатим по ваздуху" стилови, или контактни (фулконтакт, нокдаун правила) - Кјокушин/Ашихара?
Šotokan karate,ali malo modifikovan,tako da ima kontakta,i to dosta
Ja sam u prvom meču na Svetskom razbio Azerbejdžancu nos,i samo opomenu mi dali
ваздуху" стилови, или контактни (фулконтакт,
нокдаун правила) - Кјокушин/Ашихара?
дугог лопатања за мешалицом па није спорт. Спрдам се,
ал оно - шах, е-спортови и бриџ не би требало да буду
спортови.
Neću komentarisati.
jesi jebo
jesam
jesi siguran?
xaxaxa
ваздуху" стилови
Lyoto Machida.
Samo, da mu oborim tvrdnju.
Šotokan nije loš ni najmanje.
Potcenjuje nešto što ne poznaje dovoljno dobro.
To u ringu ne praštaju.
Ma tebi ne treba ring, reme, ti imaš parter :*
Tako je,prvo se upoznajte sa vestinom,pa onda pricajte nesto :D
Љото тренира МТ од кад је ушао у ММА, гледао сам скоро све снимке са кампова пре борби, ништа се ти не брини за њега. Ал му је остала дистанца и ударци из углова, то стоји.
Не бавим се Реме, само се ти бавиш, извини ако сам те нечим увредио и што нам се мишљења разилазе. Ноћима не могу да спавам због тога, грцам у сну и налазим себе у зноју чврсто стискајући постељу :((((((((((((((((((((((((
Нашо вукајлијашицу која оће да ми да пичке, ОПАААА! лололо
Јеси сигуран да заправо има пичку да ти да?
Tripuješ.
Лажеш курво, лажеш.
Нека се оћна вукајлијашица пријави!
Има, видо ја на слици. Добра пичка могу да вам кажем. Само да уговоримо време и место. :Д
Napravila punjene piroćanske suve paprike, da čovek kmekne koliko su dobre! Jea!
Piroćanske punjene paprike? Punjene vazduhom?
Al' nema veze, gladan sam, ponesi!
http://static.fjcdn.com/pictures/Waiting_2bb9f4_1891660.jpg
Ahahaa, Šalabajzeriću- suve paprike iz Pirota, ali vege varijanta, prste da pojedeš :)
Dođi na has, evo uz šušpe (paprike) i kiselo mleko ima da kažeš"Hvala Bogu da sam upoznao kuvaricu ko što je VanGoga !" :)