Moram nekome da se pohvalim

1. Drug pripravnik od ponedeljka!

2. Konačno dobismo rezultate.....DEČAK JE NA PUTU......

3. Ћест'тке, нек је сасрећом!

4. Hvala veverice, prinova stiže u julu.

5. Е нек је сасћом!

6. Iskreno, samo... pst....više bih volela devojčicu...dečaka već imamo...

7. Nek je živo i zdravo šta god bude!

Sasrećom gospođo.

8. Ne daj mu fudbal da trenira! Čestitam i nek' je sa srećom!

9. Нек је живо и здраво и да има курац!

10. Pa neće žena dečaka, čuješ ti!

Čestitke, Penzionerka. :)

11. položio poslednji ispit na masteru :D:D jesam ga sjeb'o

12. Ma nek samo bude živo i zdravo...hvala na čestitkama.

13. nije lepo smejati se tuđim izjavama

14. koliko minusa ti moram nalupati da ispadneš iz prvih 2000?

15. Ovo nije vrsta hvaljenja, već zahvaljivanja. Naime, posle ne tako dugog vremenskog perioda i ja uđoh među najpopularnije autore na ovom sajtu, tj među prvih 2000, i to zahvaljujući vama, bez čije nesebične podrške ne bih uspeo i istrajao. Vašim plusevima nakupio sam dovoljan broj ocena za plasman koji sam trenutno zauzeo i na tome vam se zahvaljujem. Jeste da ovo nije baš neki uspeh, ali makar stoji moj profil kada uđem na listu najpopularnijih autora, a i drago mi je zbog toga jer sam profil napravio relativno skoro. Ali, ja ovde ne stajem i trudiću se da u bliskoj budućnosti uđem u top hiljadu nakon čega ću se verovatno povući sa sajta, jer će mi inspiracija za definicije biti veoma niska. Još jednom se zahvaljujem svima i volE vas vaš Krajsler.

Snimi vidio uredak na kome se svojeručno šamaraš i okači ga na ovu temu. Naravno, uz izvinjenje svim autorima ovog sajta što su morali pročitati ovakav post. Možda ti nekada i oproste.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.