Prijava

Misliš, ja sam najzad jebao?

јебем ти матер остави ме на миру не могу више да те трпим овај пут си стварно претерао немој да ми вређаш мајку мајка је светињо зулуфчино једна масна :(

јесам ли ја теби игде помињао мајку?

Koja ti je dobra fora, menjaš post tako da ispadne da ti ja vređam majku, pa onda psuješ moju majku i vređaš mene? Malo debilno, a? Mislio sam da si bolji. Sad bih te ošamario, samo da si ovde.

хахахаххахаха

Oćeš da se biješ?

budimo ljudi iako smo srbi. paja

Ne, ako hoćeš tako da se idiotišeš, možda bi stvarno hteo batine? Ili ne poštuješ svoju majku? U oba slučaja nije dobro.

опала, ово нисам очекивао морам признати

Ako se oseća uvređenim, neka mi pošalje PVT, vreme, mesto, neka samo povede jednog svedoka, a i ja ću jednog. Ja mu nisam psovao majku, on meni jeste. Može, batine, tuča?

могу ја да будем сведок, молим вас? било чији...

ајде ајаксе пичкоооолололо

рекао сам да ми не помињеш више нигде мајку волино једна зулуфаста, чекам те у дудовима код оне теретане сутра у осам носићу кожну јакну и црвене старке немој да се ниси појавио неко ће за ово да плати а то нећу бити ја твојој мајци као обично

Ne znam gde je teretana u Dudovima, daj mi tačno adresu. Ali ako ispališ, to će biti mnogo pičkasto. Kao što ti je i cela ova akcija. Ako si hteo da se biješ sa mnom, mogao si jednostavno da kažeš.

дај ти адресу, не познајем толико обреновац али за разлику од тебе имам пара да платим такси

Ajakse, PVT, ako hoćeš stvarno da se biješ. Neću od ovog da pravim cirkus.

ćete stvarno da se bijete?