Moram nekome da se pohvalim

1. Najljepsi je razgovor/dopisivanje na foru intervjua. Sta radis, cime se bavis, dje izlazis i tako to.

http://s4.pik.ba/galerija/2014-07/10/06/slika-1293-53bec2435db00-default.jpg
    http://www.index.hr/images2/IMG_2254.jpg

2. Hahahaha sveee mu je zakljucaaano :DDD

Не веруј човеку који крије тачан датум рођења и странице које је лајкује. Лололо

3. Ni ja to ne kapiram. Taman cu napraviti leksikon i ponijeti ga u grad sledeci put

4. Јутрос изашао уз неочишћену узбрдицу од Великог Мокрог Луга ка Стражарској коси, па на Кумодраж (и тамо има једна кратка али гадна узбрдичица) и тако пресекао са Смедеревског пута до Бањице. А није никакав офроуд, обичан социјални ауто, са средовечним гумама.
    Јесте било заносно, облило ме сто знојева, ал сам после дигао нос.
    А и јесам нашао кад да сечем пречицама...

5. Brate, to kreneš i ne staješ. Ne dao Bog da ti neko naiđe pa da kočiš, nema više nastavka..najebo si u prevodu.

6. Ћути, срећа моја па није било две будале у недељу у пола осам ујутру по оној салауџи, него само једна.
    Лажем, мимоишао сам се са двојицом (једна фијеста и оно друго нисам видео шта је), али то је било на равном, то се не рачуна.

7. A i koj kurac ne čiste puteve, malopre izašao kolima na kratko, Niš kao Aljaska, nema razlike između ulice i trotoara, sve zatrpano snegom. Pešaci hodaju po kolotrazima, a to pričam za bulevare jebene. Pa to su valjda prioriteti. Jedva se vratih kući.

8. А како је тек по споредним улицама? Где се ко заглавио, ту и остао.

9. http://vukajlija.com/forum/teme/22565-moram-nekome-da-se-pohvalim?strana=693#post_3400481

AHAHHAHAA OBRADUJE ME SVAKI PUT LOLOLOLO

Mislio sam da samo u Va ne čiste ulice pederčine. Sad mi malo lakše.

10. Prije 3 mjeseca otisao sam u Njemacku i nisam uspio naci nikakav posao. Poceo sam da se seksam sa babama i raspustenicama za pare. Moj drug to vec duze vremena radi i lako me je uveo u poso. Imam solidne pare a svi su zadovoljni

11. I došao si u Srbiju i napravio memorijsku palatu na dva sprata.

12. Ovo može i na drugu temu.

Malopre bacim topovski, eksplodira ono standardno, odbije se onaj gipsani komad od zida, pogodi me 3 cm pored oka, mogo sam bez oka ostati.
    Dobro je što jako roka i što me nije pogodilo u oko, a loše je što me uopšte pogodilo jbg.

13. и јесте за другу тему, мени сад жао што ниси погино

14. Jebote sunce juče sam bio u Beogradu, pa kod vas snijega i nema a uspjelo je da vas parališe, jebote kod mene u gradu metar palo pa funkcionišemo normalno. Gore na selu, u brdu, samo smo otkopali tunel u snijegu do drva, nema smisla išta više dirati.

15. treba da vidiš kako je tek kod nas ;)

16. U prethodnih mesecipo dana sam uradio nešto što nisamu uspeo u detinjstvu. Prešao sam GTA trojku.

17. brate, ovo govori da si bio retard u detinjstvu, a i da si sad retard xD

18. pritom, ima tu jedna još gora stvar, a to je da nemaš dovoljno dobar komp za gta 5

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.