ОБЈАСНИТЕ МИ: заврзламу око пролећа

1. Ako vidiš tipa sa devojkom, garant je gej i kompleksaš i nesiguran u sebe, tačka. Šta ima kompleksfri heteraš sa palijom dve šake + mašala da voda pod ruku.

Jesu gej, pičke, čitavu zimu radi na bicepsu pa se kurči na proljeće. Budi muda pa pokaži biceps na -20, HA?

ophidia
    Ne znam stvarno zašto je kod mene uvek obrnuto.
    Ja sam se smorila čim je krenulo lepo vreme. Nije više to to.
    I svi oko mene su se smorili i okrenuli ka umetnosti.
    U početku jeseni mi se njih pet sviđa, a u proleće mi niko od njih više ne treba.
    Danas sam recimo ceo dan na kališu bila, ali sam kao opsednuta fotografisala i tražila kadrove, a u autobusu sam čitala neku knjigu. i nikoga nisam videla ( osim veverica, one se nešto muvaju).
    Više sam primetila da mi se svi žale kako nisu u vezi.

Ristekpa. Aj se ja i ti plodimo, totalno si moj tip.

2. Ахахахаха, па да ме као брата поштујеш, набацио би ми нешто да јебем, а не да кењаш ту како схваташ што не јебем. :))

Нема шта ја да ти набацујем. Еври мен фор химселф. Ако научиш сам да прибављаш, бићеш сигурнији. За почетак, скупи кинту, па окруни неку арнауткињу доле у Митровици. Ако чекаш друге да ти набаце остаде сува курца. Будеш свој, као Ђорђе Давид.

3. messalina

Recimo zato što kad dođe lepo vreme, niko ne želi da bude nolajfer i sedi kod kuće kad svi šetaju, sami, psa/mačku, dečka/devojku. Više nemaš izgovor da blejiš u sobi 24/7. Onda kad shvatiš da treba da sledećih par meseci provedeš u nekim socijalno-kulturološkim dešavanjima, shvatiš da ćeš biti možda jedini bez nekoga sa kime možeš da razmenjuješ pljuvačku. Tad skapiraš da bi trebalo da smuvaš nešto... Eto, recimo tako.

Naročito onaj fenomen leta. Bazeni, more, žurke, goliĆavost, jebavade i sve to. Bedak je kad si sam. Onda TEK gledaš da smuvaš nešto. Pa zaboga, nije hladno, toliko parkova, žbunja, ćoškova, samo čeka na tebe! I tvoju jaču/lepšu polovinu. Ili četvrtinu - ako je u pitanju kres šema. Lolololo

Nije, nije to. Mislim, ima nešto i u tome, ali nije o tome reč koliko sam skontao. Ima nešto u tom proleću, samo ne znam koji kurac tačno. :)

4. pa to je. cele zime su čuvale svoja jajašca sigurno ispod raznih jeleka, sad granulo sunce i treba da se prave zigoti...ali to je već druga tema. troika da budem precizan.

5. Будеш свој, као Ђорђе Давид.

Уууу брате, ако треба да будем као Ђорђе Давид, онда боље овако сува курца и са предзнањем о енбиеју.

6. Da častiš!

Првом приликом кад се затекнем у БГу, зовем :)

7. Пролеће у њима пробуди жељу да открију гола рамена, гола рамена у вама пробуде жељу да их јебете, то вас инспирише да им прилазите. Што више прилазите, већа шанса да ће нека пристати и да ћете јебати.

8. na jesen se smoriš, ono pošteno, počela je škola/fax i tako te gluposti.. niko ne razmišlja o muvanju. zatim zima, ok, kresneš se sa nekim za novu i to je to. previše je 'ladno za ljubavisanje..
    zato na proleće sve nadoknadiš.. i cvetiće, leptiriće.. pi*ke materine.
    a onda dođe leto i prevariš dečka na moru sa nekim crnjom.

samo što je moj dečko bolji arčer od bilo kog crnje, tako da.. jebi ga, ne uklapam se u standard :P

9. Jesu gej, pičke, čitavu zimu radi na bicepsu pa se kurči na proljeće. Budi muda pa pokaži biceps na -20, HA?

TO! A i biceps je gej. Jebalo me gej, sad sam poslao poruku devojci da je gej što se nismo videli, nije joj jasno o čemu pričam, naljutila se. Imam devojku, kako sam gej... Vidiš?! AAA!

Svaka tema je ista, ili jebeš il' si gej!

10. Aj sad ozbiljno.

Jel ljepše vodat curu kad je lijep dan ili po poledici?
    Jel ljepše otić u parkić nego sjedit u dimčugi i pivčugi?
    Jel ljepše razastrijet dekicu pa opleti nego se cimati za komad nadkrivenog prostora, po mogućnosti sa grijanjem, da se ne skvrči tuki?
    Ljepše je po suncu, ugrijano, nisi u jaknurini i čizmama, lagano obučen....

Ima i zima svojih prednosti, al u proljeće se sve budi iz letargičnosti i mora da utiče i na psihu. Dosadi ljudima taj skučeni prostor, samo da je izaći napolje...

11. Ljudi se inače najviše jebu leti i u periodu oko nove godine...tako da je ovo stereotipčina. Mada ovo Katijino donekle ima smisla, ali samo donekle...

12. na jesen se smoriš, ono pošteno, počela je škola/fax i tako te gluposti.. niko ne razmišlja o muvanju. zatim zima, ok, kresneš se sa nekim za novu i to je to. previše je 'ladno za ljubavisanje..

samo što je moj dečko bolji arčer od bilo kog crnje, tako da.. jebi ga, ne uklapam se u standard :P

Ili ima profil na Vuki pa ne smeš da priznaš da crnja bolje jebe. :)

13. Ili ima profil na Vuki pa ne smeš da priznaš da crnja bolje jebe. :)

hahahha pa nije da nema, al' crnja mu nije ni do članaka :D

14. Ma mi smo ko medvedi. Svaštojedi i 'oćemo da se na proleće...
    Ali ja volim da izađem jer je konačno lepo vreme - NE MORAM VIŠE DA LOŽIM JEBENI UGALJ !

15. Christine

na jesen se smoriš, ono pošteno, počela je škola/fax i tako te gluposti.. niko ne razmišlja o muvanju. zatim zima, ok, kresneš se sa nekim za novu i to je to. previše je 'ladno za ljubavisanje..

Обриши хистори да ти кева не прочита ово. Ја сам одговоран као покретач теме.

Што више прилазите, већа шанса да ће нека пристати и да ћете јебати.

Гола курчина. Што више прилазиш, то ти је мањи цим да прилазиш, постаје рутина отаљаваш, све више корпи пијеш, више ниси мотивисан. Нећеш јебати. Смучиле су ми се више спике 1-30 скор је много бољи од 0-0. Туки 1-30, 0-30 бре. Шта ја курац причам о пичкама, ако не дам ове испите, магацин бато. А као помоћни магационер ћу тек да јебем лолололо

16. Гола курчина. Што више прилазиш, то ти је мањи цим да прилазиш, постаје рутина отаљаваш, све више корпи пијеш, више ниси мотивисан. Нећеш јебати. Смучиле су ми се више спике 1-30 скор је много бољи од 0-0. Туки 1-30, 0-30 бре. Шта ја курац причам о пичкама, ако не дам ове испите, магацин бато. А као помоћни магационер ћу тек да јебем лолололо

Nećeš jebati, kako god okreneš. :)

17. Ristekpa. Aj se ja i ti plodimo, totalno si moj tip.

malo si seljak za moj ukus.

18. hahahha pa nije da nema, al' crnja mu nije ni do članaka :D

Ju, ju, ju... Ko li je taj junak, kad bih znao, odma' bi mu se sag'o!

19. Ju, ju, ju... Ko li je taj junak, kad bih znao, odma' bi mu se sag'o!

a. ma jedan kul lik.. ne znaš ga :)

20. A i višak energije dolazi od svog onog spavanja u zimu...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.