Prijava

Imam Total TV već 3 godine i ne mogu baš da se požalim da mu nešto fali, ali mi je ponuda Telekomovog IPTV-a nekako primamljivija, pa me zanimaju iskustva onih koji već imaju IPTV , koji su bili na Totalu pa prešli...

Ajd pomagajte:)

А Корлеоне јел мош ти мени да помогнеш и објасниш шта су два поменута појма :)

IPTV ti je mnogo bolji, ako se ne varam cak i povoljniji imas puno (svakako vise od total tv) titlovanih kanala, a i sam inace biras kanale na IPTV. Ja sam bas juce bio, i uzeo. Neces pogresiti.

Ja sam imao do pre 10ak dana IPTV. Nije loš. ima video na zahtev, finu ponudu filmova. HBO, arenasport, cinemax i nićipori se dodatno plaćaju, ispadne skoro dva soma bez nićipora. Ima i onaj HD paket, ali to nisam uzimao. Ujebala mi se ona STB aparatura, trebalo mu je da prebaci kanal ceo minut, i trebalo im je dve nedelje da mi zamene.
ima pun kurac dečijih kanala, ne možeš da ih izlistaš! Sve u svemu, ja nisam naročito zadovoljan, ali je ok. Kakav je total tv?

Искрено, не видим потребу за било шта поред обичне јебене антене, када је све остало доступно на интерунету.

Pa s obzirom da STB-a (risivera) za IPTV nema na telekomovom lageru vec mesec i po, a po svemu sudeci nece ih biti bar jos dva, dok se ova frka sa telekomom ne zavrsi, slobodno stavi prelazak na IPTV u dugorocni plan :)
Takodje, na IPTV-u jos uvek nema Viasat - history, explorer, nature i FOX - life, crime kanala, te mislim da jos uvek nemas razloga za zurbu.
Kazu da ce biti.
Kvalitet slike je vrhuncki, promena kanala dok listas traje tri-cetiri sekunde, nemas mogucnost da promenis raspored kanala (prvi je 101, drugi 102.. ), cini mi se da je potrebno da koristis telekomov adsl iskljucivo (ako nesto nisu promenili), kompletan program gledas preko A/V kanala na TV-u (nulti kanal) i scart kabla, tako da su ti svi TV kanali slobodni za obicnu antenu. Sve u svemu... Ako vec koristis totaltv, nemas neki razlog za zurbu, a u svakom slucaju i da ti je frka- nema... na lageru.

Hvala Litijume. :) Neću preći na IPTV, bar u narednom periodu.

Ja koristim Total TV preko 2 godine. Za sada nemam neku zamerku. Nije se pojavio ni jedan jedini problem za to vreme. Nije bilo smetnji, gubitka signala, bukvalno perfektno radi. Jedina zamerka sa moje strane može da bude to što su prekinuli saradnju sa Arenom. Prevashodno zbog španske i francuske lige. Mada na Sportklubu i Eurosportu ima dosta toga što zadovoljava moje kriterijume i ukuse, Bundes i Premijer liga zajedno sa svim kupovima. Ima i prenosa kupova u fudbalu iz još nekih zemalja, ne mogu sad da se setim kojih. Ima i dosta naučno-zabavnih kanala. Sve u svemu, zadovoljan sam uslugama koje pruža Total TV.

Ovo sa čekanjem da se promeni kanal na IPTV-u sam čuo mnogo puta, i to mi se ne sviđa.

Jebiga, boli ih đoka za nas seljake. Deru nas i sa TV-om i sa internetom. Juče vidim SBB-ov flajer na Banovom brdu:

-kablovska sa dosta kanala i internet od 4mb za 1000 i kusur dindži, a ja total i adsl plaćam 2500 .

Korleone, ista priča...

Koristim TOtal TV sigurno već par godina i ništa mi ne smeta, a radi bez problema i zastoja, izuzev nekad titlovi na kanalima, al' to prebaciš na hrvatski i vratiš i sve bude kul.

Ortak ima IPTV i kaže da je ok, samo što na pornićima nekad bude šimejlova.

Ja imam IPTV od novembra prošle godine i prezadovoljan sam. Imaju lep izbor programa, slika je odlična, nikakvih problema nisam imao i preporučio bih svakome. A od pre mesec dana ima i DM SAT, tako da mojoj sreći nema kraja. :)

Mana je samo na IPTV sto ne moze na dva tv-a da se prikljuci, tj moze ali se placa dodatno, a i ko sto rece neko treba par sekundi dok premi kanal, a i cesto se ranije slika zamrzavala. Inace ne pokriva sve delove u srbiji, negde nema signala, ili ako je slaba telefonska linija to pa tek. Npr meni je iz one kutije sto je ispred kuce protok 23.000 do kuce 15.000 do telefona 5.000 do neta (modema) 1.000 i nisam mogo da koristim IPTV, to su valjda sad sredili.

Mana je samo na IPTV sto ne moze na dva tv-a da se prikljuci, tj moze ali se placa dodatno

Isti slučaj je i sa Totalom. Za svaki dodatni tv ti treba i dodatni resiver a za njega se doplaćuje oko 400 dinara. Ovako možeš da priključiš još 2 i to da svi gledaju isti kanal.

Sporo menjanje kanala je loše kad hoćeš da prelistaš kanale da vidiš šta ima na tv.
Ako oćeš odredjeni kanal, brzo ćeš da dodješ do njega, jer risiver ne otvara kanale izmedju onog na kojem si trenutno i onog do kojeg menjaš.
Malo sam konfuzan, ali nadam se da ste razumeil.

Jeste, u pravu je Alien.