Prijava

zemljace krnajca pada pod palilulu sve mu jebem!

Pa upravo to!!!!
I Zemun pripada BG-u!!! Vidiš sad?

Ja bi to voleo da ti objasnim Industrial, ali moraš biti iz Zemuna da bi to shvatio. Zemun je planeta za sebe i to je to.

А сада да питам навијаче. Да ли навијате за Земун, Телеоптик или Змај?

Једна од мојих омиљених ствари у Земуну је бувљак недељом. Има неки шмек и сматрам да би то требало да се уврсти у једну од туристичких атракција Земуна.

zemunci su zmajevi u krevetu :)))

zemunci su picke

Мало шале, Земунци не замерите! ;)

Задаци из математике у Основним школама у Земуну!

1) Мали Аца има четири грама кокаина. Ако 1/8 прода Зеки за 5 евра а 1/4 Гоксију за 10 евра, колика је улична вредност онога што му остаје?

2) Бели добија 2000 евра за украдени BMW, 1000 за украдени Голф 5 и још 2500 за Ауди А8. Ако украде један BMW и 2 Голфа 5, колико Аудија треба да мазне да би имао укупно 9000 евра?

3) Киза је добио 6 година за убиство, а од наручиоца је добио 10 000 евра. Ако његова жена троши 100 евра месечно, колико пара ће му остати кад се изађе из ћузе?
Додатно питање: Колико времена ће још морати да лежи ако убије гадуру која му је потрошила паре?

4) Шоне је украо Ганетов Кавасаки. Док Шоне бежи брзином од 100 км на сат, Гане вади утоку. Ако му треба 7 секунди да извади утоку, репетира је и испали, колико далеко може да стигне Шоне док га овај не обори?

5) Ако је укупан просек оцена из хемије у једном одељењу 2,00, и ако Ђоле звекне наставници 3 шамара, за колико ће се повећати просек оцена на следећем часу?

Ma ne znam baš, očekivao sam neke anegdote iz Zemuna, tipa kako je nekad izgledao.
Znam da je Kalvarija bila nekada nemačko groblje koje su komunisti razrušili, a od spomenika su napravili stepenice kod Marina Prilaza...

Мало шале, Земунци не замерите! ;)

Задаци из математике у Основним школама у Земуну!

Hmm, interesantno. Bas neki dan citam ovu definiciju. Ne mogu a da ne primetim koliko je slicno primeru iz nje ;)

Zola uzgred... Ne navijam ja baš za te klubove...

A mozete vi meni iz Zemuna da objasnite svu tu pricu oko tog naselja. Zasto Munze Konza i te fore i jesu ljudi tamo stvarno takvi kao sto je to kod nas, npr, u RS izvikano i prepucano i tako to. Da mi malo pojasnite. Hvala i oprostite sto vam upadam u temu.

ne mogu da obasnim, i meni je to seljacko sranje

pa nije tako kao sto se prica, ali je na pola puta

Pa to su glasine ko glasine - kažu za neke da su jebači i na kraju ispadnu tetra jebači !

Ovaj Zola, ja volim Partizan...a volim i moj Zemun...to nema veze sa tim meni...znaš to je od rođenja tako....nikada ne bih mogao da volim ni jedan drugi klub a i Zemun zovu Crno Beli grad sa razlogom...

Ja imam dvojicu kolega iz Zemuna, normalni ljudi.

Ma sve te priče su zapravo samo zbog toga što se u Zemunu nalazila kriminalna grupa koja je najdalje otišla kad je bilo u pitanju pravljenje sranja, a to je ubistvo Đinđića. Ipak, postoje neke lokacije u Munzeu koje noću zaista nisu baš gostoljubive, a to su na prvom mestu Gradski park sa okolinom, geto oko Prvomajske, Gardoš, Ćukovac i ta "čuvena" Šilerova što je sad gotovo postalo mit. Dakle, u Zemunu može da najebe samo neko ko ne poznaje teren, ide na pogrešna mesta i druži se sa pogrešnim ljudima, što ne važi samo za Zemun nego i bilo koji drugi grad.

Ne znam baš za Gradski i Šilerovu al' što kaže seung-hui...

Seung ma zajebana je Galenika, Zemun Polje, Kolonija, Marije Bursać....skroz zajebani krajevi...i to mnogo pre klana...uvek je bio Zemun mnogo zajeban...

Znači u globalu brate ceo Zemun je zajeban...