Prijava

Pošto je nažalost došlo do ukidanja granice od 50 poena za pravljenje postera kvantitet je naglo skočio, dok je kvalitet još naglije pao predlažem jednu više eksperimentalnu, a ne trajnu meru. Vikendom će biti omogućeno kačenje postera bez ikakvih restrikcija, tj. ako neko nema 50 poena, a ima dobru ideju neka okači poster u subotu ili u nedelju. Radnim danima bi minimum od 50 poena ponovo bio na snazi. Ovim bi smo jasno utvrdili da li je kvalitet ili kvantitet bolji za popularizaciju sajta.

Nemoj molim te, onda opet opada kvalitet definicija. Protiv.

Jesam ja pre bio za 50 poena pa i više al pokazalo se da ne valja svakakva govna od definicija su se kačila tako da protiv

Ne mora da znači. Ljudi će pre sačekati do vikenda, nego da pokušaju da napišu definiciju.

Mora, posterdžije su to, sad ili nikad. :) Sto posto ti kažem. :) Ja sam bio za neko ograničenje koje će ih odmah obeshrabriti tipa, 500 ili 1000 poena.

Ovako je super nek prave postere, samo nek ne pišu one nebulozne definicije i mole za poJene,protiv.

Мени ово и није лоше.

Ma dajte, pustite ljude nek posterisu, jaka muda. Sto rece bojanboj, bolje i to nego da forsiraju neke retardirane definicije samo da skupe poene. Eno, mene neki klinac prozivao na posteru, a njegove definicije sve plagijati. Jos i otvoreno priznao da ih je ukrao samo da skupi +50 pa da moze da posterise.