P.E.T.A. - People for Ethical Treatnent of Animals

1. Ljudi..! I životinje imaju svoja prava! Recimo,imaju pravo da budu ukusne...što da ne :-)))

2. Шта ти би брате quujabaar? Ја сам га све разумео :Д

3. Ha! Pa rekao je (исправите ми граматику), a ja ko velim da vidim jel umem... I eto umem, al ne znam kako se šta zove, pa kren'o ovako po osećaju... :)))

4. ...a naravno da sam ga sve razumeo... :)

5. Аааааааааааааааааааах! Тачно ја заборавих :Д

Са срећом цензоре и коректоре!

6. ???
    Ja baš ništa nisam razumeo...Jes' da sam nekad radio u MUP,ali bre...

7. To su sve "licimuri"... Njihova skracenica znaci - People Eating Tasty Animals.

8. Ta idi molim te... Zašto onda ne zaključaju ove pozadinske teme a ne da 'vako neko k'o ja nekropostuje?

9. Zato što nas zabole. :)
    Ma nekropostuj slobodno. Ja to onako. :D

10. ŠTA TI ONAKO!? Nemo' da ti ustanem, pa sednem, pa ti bude najgore ono između! :)

11. Pazi! Pretiš vođi Pingvinskog Liberacionog Fronta. Ako ne želiš da budeš uzet za eksperimentisanje na tebi bolje da ne radiš to između.

:D :D LAWLz0rz!!!11one

12. Važi, Surfz Up! :)

13. Gledajte svaštojedi, prijatno...Ja sam na ovo plakala ko kiša, a vama ako je ok, e pa jbg...
    http://www.animal-protection.net/furtrade/chinafur.html

14. Наравно да није океј, али какве то везе има с чињеницом да је неко сваштојед. Није грех убити јестиву животињу ако ћеш да је поједеш.

15. I zivotinje su ljudska bica!

16. Jadne zivotinjice...

17. Pre petnaest godina sam imao malu farmu za uzgoj piladi. Kupovao sam male zute pilice, hranio ih, pazio da im bude cisto i da uvek imaju svezu vodu. Bilo im je lepo, tim pilicima, nista im nije falilo. Posle mesec i po - dva uzimao sam sekiru i odsecao im glave, cerupao ih i prodavao njihovo meso. Neki od ljudi koji su kupovali to meso od mene su mi govorili: "Ne razumem kako mozes da ubijas te jadne zivotinje".

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.