Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ljudi..! I životinje imaju svoja prava! Recimo,imaju pravo da budu ukusne...što da ne :-)))
Шта ти би брате quujabaar? Ја сам га све разумео :Д
Ha! Pa rekao je (исправите ми граматику), a ja ko velim da vidim jel umem... I eto umem, al ne znam kako se šta zove, pa kren'o ovako po osećaju... :)))
...a naravno da sam ga sve razumeo... :)
Аааааааааааааааааааах! Тачно ја заборавих :Д
Са срећом цензоре и коректоре!
???
Ja baš ništa nisam razumeo...Jes' da sam nekad radio u MUP,ali bre...
To su sve "licimuri"... Njihova skracenica znaci - People Eating Tasty Animals.
I opet nekropost.
Ta idi molim te... Zašto onda ne zaključaju ove pozadinske teme a ne da 'vako neko k'o ja nekropostuje?
Zato što nas zabole. :)
Ma nekropostuj slobodno. Ja to onako. :D
ŠTA TI ONAKO!? Nemo' da ti ustanem, pa sednem, pa ti bude najgore ono između! :)
Pazi! Pretiš vođi Pingvinskog Liberacionog Fronta. Ako ne želiš da budeš uzet za eksperimentisanje na tebi bolje da ne radiš to između.
:D :D LAWLz0rz!!!11one
Važi, Surfz Up! :)
Gledajte svaštojedi, prijatno...Ja sam na ovo plakala ko kiša, a vama ako je ok, e pa jbg...
http://www.animal-protection.net/furtrade/chinafur.html
Наравно да није океј, али какве то везе има с чињеницом да је неко сваштојед. Није грех убити јестиву животињу ако ћеш да је поједеш.
I zivotinje su ljudska bica!
Imas PVT che-vu
http://www.tonyrogers.com/humor/images/peta_rabbits.jpg
Jadne zivotinjice...
Pre petnaest godina sam imao malu farmu za uzgoj piladi. Kupovao sam male zute pilice, hranio ih, pazio da im bude cisto i da uvek imaju svezu vodu. Bilo im je lepo, tim pilicima, nista im nije falilo. Posle mesec i po - dva uzimao sam sekiru i odsecao im glave, cerupao ih i prodavao njihovo meso. Neki od ljudi koji su kupovali to meso od mene su mi govorili: "Ne razumem kako mozes da ubijas te jadne zivotinje".