Prijava

Imam problem na svom laptopu nakon nekog dužeg korištenja izbaci mi RUNTIME ERROR i laptop se ugasi momentalno, i onda sačekam koji minut malo se ohladi i upalim ga i radi sve ok. Inače imam vistu kao operativni sistem to sam dobio original uz laptop pre 2 godine, e sada me interesuje da li je problem u sistemu ili nešto drugo.

ja sam usao na kompu i posle 10 sekundi mi se restartovao komp, i kad sam pokrenuo Hrom pisalo Runtime Error, sad je sve dobro

Колико знам, у висти тај проблем може да се деси ако ниси искључио дејта екслушн бла бла бла. Нисам 100% сигуран. У сушти гуглај како се то искључује. Ради се из команд промта. Када то искључиш требало би да све шљака, па и оно што није дао систем да ти шљака. Користио сам то једно време и нисам имо проблема, тј. имо сам само напредак - разне игре које нису могле да ми раде су радиле.

Ma pokusao sam to dotteru ali nesto ima nekakav problem nece iskljuci glupost zesca.

Мислим да мораш команд промпт да стартујеш са админ привилегијама па ће моћи. Нисам 100% сигуран јер сам то радио давно. Исто сам имао неки проблем, али сам некако решио.
Реци ми следеће исто, када се тачно деси та грешка и колико имаш рама и која ти је виста.

Brate ne verujem da je zbog Viste, jer je verovatno Vistu dobio uz laptop.

Може да буде. Виста је позната по тој грешци. Имам је и знам како уме да јебе.

Imam i ja Vistu i tvrdim da je govno, ali ne verujem da je zbog toga.

Ma ima rama 3 gb, a kao sto napisah vista je uz laptop jbg, ne znam nii sam sta cu, vjerovatno cu sistem mjenjati pa cemo da vidimo dosta je i izdrzao :)

Ништа ми ниси реко. Има висти разних и по "моделу" и по битажи. У којим ситуацијама ти крешује. Шта радиш, шта имаш од програма укључено, који програм покрећеш или користиш кад падне...