Prijava

Dakle ukratko, mislim da ovo sa posterima stvarno nema smisla. Ono sa 50 poena je bio totalni fail jer se katastrofalno odrazilo na definicije, tako da mislim da imam predlog:Da se oformi specijalna komisija za postere i da oni odlučuju koji će ići dalje, tj u javnost, a koji ne, kao i na svakom sličnom sajtu koji sadrži postere. Sad, razumem da će to možda biti užasno mnogo posla, ali ovde svakako ima članova koji pregledaju apsolutno SVE postere, pa im retko koji promakne, pa možda neke od njih da zadužimo za to. Da bude rok, recimo 24h otkako se poster pošalje, dok se ne pojavi na sajtu, ako prođe kroz ruke komisije. Šta mislite?

Систем претходног одобрења.....неје потребан.. а и бијо је сличан предлог...

Против.

ЕДИТ: И даље чекам предлог који ћу подржати.

Нешто слично сам предлагао давно...

Kakve komisije, kakvi bakrači, treba da radi cenzura i to radikalno, fašistički, inače će glupost pokoriti sajt.

Хахаха, ја прочитао предлог "да прегледа комшија". Можда ни то не би било лоше.

Хахаха, ја прочитао предлог "да прегледа комшија". Можда ни то не би било лоше.

Хахаха, ја прочитао предлог "да прегледа комшија". Можда ни то не би било лоше.

I meni se desilo. Opticka varka od teme!

Sve podržavam. Svaku promenu. Moram da kažem i da modovi slabo obraćaju pažnju na postere i mnogo su smanjili kriterijume. Ako se zna šta je defka, tj ima neku formu definicije, onda se zna šta je i poster. Ponekad neka glupost od postera koju autor napravi da troluje za "ovu" temu ostane po 4 sata na sajtu, je modovoi ne proveravaju nove postere.

Imam i ja jedan predlog, pošto ima nas koji pratimo postere, koliko toliko. Da se za postere vrati opcija "za brisanje", pa ako skupi odredjen broj (npr 20), da se obriše.

Sanšajn ispravi me ako grešim, ali mislim da bi većina koristila tu opciju umesto minusa. Tako da bi sve otišlo u kurac. Jer realno postoje definicije i posteri za odabrane, za plus, za minus i za brisanje, s tim što mnogi izjednačavaju - i brisanje. Inače ovaj predlog je ok, samo što treba mnogo više moderatora za to i mnogo veća aktivnost istih, a kako modovi ne dobijaju nikakve pare za svoj posao ovde, mislim da je to samo zatrpavanje modova poslom. Inače, pre je bio sličan predlog.

Секција са постерима је као жена... Ако је не крешеш редовно, мора комшија да је прегледа.

Систем претходног одобрења.....неје потребан.. а и бијо је сличан предлог...

Против.

http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6729571/Dzankee-se-ne-slae.jpg?imageSize=Medium&generatorName=AngrySchoolboy

И ја прочитах за комшију...

@reme Obrati pažnju, kad kažem komisija ne mislim na moderatore. Mogu u komisiji da budu i moderatori, ali mislim da oni imaju dovoljno posla i sa defkama, možda za ovo treba da se oformi druga skupina autora.

Teško je to organizovati, a i sto posto bi ti autori koji odobravaju te postere tražili neke povlastice. Tako da je to malo komplikovano.

Teško je skupiti 3-4 ljudova koji bi non-stop bili na sajtu.

Zašto ne biste uveli kombinaciju pomenuta dva sistema: da se uvede dugme "za brisanje", i kad skupi, recimo, 10-20 poena, poster ide moderatorima na pregledanje koji zatim odlučuju da li da brišu ili ne?

Хахаха, ја прочитао предлог "да прегледа комшија". Можда ни то не би било лоше.

i ja procitah tako...

a bre sram vas bilo, japancici se raspadaju od zracenja, a vi bi samo neke komisije da pravite!

p.s. meni svejedno, radite sta ocete...

sviđa mi se. uskoro.

ps: i ja pročitao komšija.

Inače ovaj predlog je ok, samo što treba mnogo više moderatora za to i mnogo veća aktivnost istih, a kako modovi ne dobijaju nikakve pare za svoj posao ovde, mislim da je to samo zatrpavanje modova poslom. Inače, pre je bio sličan predlog.

Ja rekoh malopre da mi se sviđa predlog, samo da je komplikovano odraditi sve to. Ako Kaizen hoće da se iscima do jaja. :)