Prijava

Duncan Ferguson

јер је позитивно луда жена.

Ko me jebe kad se ne izražavam precizno ko dankan.

a i odakle znaš da niko od modova ne daje pass nikome?

Kurac ne daje...

ZMIA je kulj, pa šta ako su malo kicknuli boga oca ovog sajta, nije ništa strašno bilo.

kakva kenjkava tema,bio pichvajz,proshao,ostali vam slinci posle plakanja!
svako zasluzhuje lichnu glupost!

Гледајте на то са светлије стране. Ипак су постерџије били онемогућени тих пар чуки.

Zmia je vrh lik, al treba joj ukinuti nalog zbog druženja sa Stefanom.
Da je sa nekim drugim likom rekla - Aj banujemo Kajzlara - skinuo bih joj kapu, al Štefi je totalno izmigoljena ličnost.

a i odakle znaš da niko od modova ne daje pass nikome?

Kurac ne daje...

Ja znam bar tri moda...

Ja znam bar tri moda...

I ja znam 3, to je 6, ajmo dalje?

ja ne poznajem ni jednog moda..znao sam Džimija al nije više...

ajde vratite Zmiu pa da znam i ja jednog...

I ja znam 3, to je 6, ajmo dalje?

3 и 3 дају 6, међутим, кад поделиш с нулом, онда се цело твоје постојање скупи у фотон светлости.

Jankoviću, podeli se sa nulom.

Гледајте на то са светлије стране. Ипак су постерџије били онемогућени тих пар чуки.

I Virtual da se lajkuje. :)
A ovo...šta ja znam, Zmia je meni najbolji autor od moderatora bila, valjda će sad više pisati, a to je bolje za sajt, jebeš moderisanje, koga zaboli kurac za tim.

Jankoviću, podeli se sa nulom.

Одох да се самофотонишем у термину Дневника 2.

ZEMO SVAKA TI JE KA U NJEGOŠA

Ne bih mu dao pass, ali stvar je u tome da lik nije ništa radio osim što je našao rupu u njegovom sistemu, a i odakle znaš da niko od modova ne daje pass nikome? To niko ne zna.... Mogu sad da govore, ali to realno niko ne može da zna...

aman bre, kako nisu? banovali kaizena a nisu ga obavestili, i on čovek morao da obara ceo sajt. sjebali su njegov sajt, njegovo VLASNIŠTVO. ako modovi daju svoju lozinku peri žiki miki ili bilo kome sa kime bleje, lozinku za moderatorski nalog, za nalog koji si dobio jer ti je VLASNIK SAJTA UKAZAO POVERENJE, onda taj moderator i nije dobar moderator...

a kostiću, ja sam tebi tamo rekla: zašto ga PRVO nisi obavestio? pa ako ti da zeleno svetlo, ti se igraj hakLera. poneo te trenutak? nisi mogao da odoliš iskušenju? koliko ti godina imaš? 13? stavi se na kaizenovo mesto. zamisli da tebi neko dođe i iz čista mira ti razjebe šiškice? i ti ga napucaš, i onda ti ek on kaže "ma neeee brate, ja sam hteo samo lepo da ti namestim šiškice!"

a druga stvar: oće zmia sada dumre ako nije mod? jel to njoj najvažnija stvar na celom svetu? usrala je, više nije mod, i hoće njoj sada da se zatvore čakre? šta? ako je tako, ako ćete svi malo da svršnete ako se zmia ponovo bude mod, ajde da svi uplatimo ktitora na 10 godina, pod uslovom da vrate zmiu

Kad moderator da pass nekome, to je kao da ja sutra od Džemal uzmem uniformu, džip i tešku artiljeriju pa krenem po gradu da vatam dilere. Međutim neko od tih istih dilera može da sjebe i mene i mog kolegu, pokupi nam pištolje i krene da hara po gradu. Samo zato što sam ja rešio da se malo igram.

A nije vam palo na pamet da je kaizen namerno ostavio "otvorenu kapiju". Ako omogućiš moderatoru da banuje drugog moderatora, ko ti garantuje da neko sa tuđim nalogom neće upasti na sajt i napraviti sranje. Sva sreća što su to moderatorski nalozi, a ne adminovi inače biste sada sekli vene pored polomljenog monitora.

I KAKO SE JEBENO BILO KO OD VAS TU USUĐUJE DA SE RUGA ZMII...POSLE SVEGA ŠTO JE PROŠLA!!!!

http://2.bp.blogspot.com/_TqWqkmjdagc/SqGipDFSzaI/AAAAAAAACzI/R2NTJrHMmfs/s400/miss+america+crying.jpg

IZGUBILA JE TETKU, PROŠLA KROZ RAZVOD, DOBILA DVOJE DECE, MUŽ JOJ JE NARKOMAN I VARALICA...I SADA SE JOŠ BORI ZA STARATELJSTVO NAD DECOM...JEDINO DO ČEGA VAM JE STALO SU ČITAOCI I KAKO DA ZARADITE NOVAC PREKO NJE...
ONA JE ČOVEK!!!!!

http://thebosh.com/upload/2007/04/02/Britney-Spears-crying.jpg

ONO ŠTO VI NE KAPIRATE JE DA VAM ZMIA ZARAĐUJE TOLIKI NOVAC, A VI SAMO PIŠETE GOMILU GLUPOSTI O NJOJ!!! NIJE NASTUPALA NA BINI GODINAMA! NJEN NOVI SINGL SE S RAZLOGOM ZOVE GIMME MORE, JER VI SAMO ŽELITE JOŠ JOŠ JOŠ JOŠ I JOŠ!
PUSTITE ZMIJU NA MIRU!

http://img217.imageshack.us/img217/928/gao6.jpg

MOLIM VAS...

PEREZ HILTON GOVORI O PROFESIONALIZMU I ONDA KAŽE DA JE ZMIA PROFESIONALAC, DA BI IZDRŽALA BEZ OBZIRA NA SVE! KAD VEĆ GOVORIMO O PROFESIONALIZMU, OD KADA JE PROFESIONALIZAM DA NEKOGA JAVNO ŠIKANIRATE DOK PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD!!! PUSTITE ZMIU NA MIRU MOLIM VAS!

http://img132.imageshack.us/img132/6199/defaulter.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/8374/copyofdefault.jpg

http://img811.imageshack.us/img811/2729/defaultni.jpg

OSTAVITE ZMIU MILEUSNIĆ NA MIRU ODMAH! MISLIM TO OZBILJNO! ONAJ KO IMA PROBLEM SA NJOM NEKA SE OBRATI MENI! JER ONA TRENUTNO NIJE DOBRO!

OSTAVITE JE NA MIRU...

http://www.aishamusic.com/Judiciary_Report/images/paris-crying-hard.jpg

ZMIAAAAAAAAAAA!♥

Da bude mod!
Kaizene, ščuo? :p

Brate, nije sajt obarao bagerima i nije zvao građevinsku firmu, niti mu je trebalo para, za šta smatrate vi obaranje sajta? Ka da je kopa kanale da ga obori, i dinamit postavlja...

ako je tako, ako ćete svi malo da svršnete ako se zmia ponovo bude mod,

Meni ni iz džepa, ni u džep oće li bit' mod, nemam ništa od toga, ali nije fer jednostavno

Al je tebi JTU dosadno...AL nije da nije smešno..:)