Prijava

Strucnost na temi 10/10 hakerskih vestina

Šta mi treba da bih bežični internet signal pretvorio u žični, kako se zove taj uređaj, šta da tražim u radnji?
Imam neki uređaj koji sam dobio uz TV koji može da se koristi za jutjubovanje, al nema mogućnost konekcije preko vajfaja, već samo preko utp kabla koji ne mogu da razvlačim do tevea, pa moram da se cimam ovako, jbg. Poz svima

Treba ti ruter, poz X00uxor

Odnosno wifi to ethernet adapter, poyy X00uxor

Ja se odusevljavam ovim ljudima na torentima sto postavljaju apdejtovanu instalaciju za windows i prakticno nas lisavaju muka koje apdejtovanje windowsa nakon instalacije zadaje.

http://www.stnicholaswallsend.org.au/images/needs/Baptism01.JPG

трошиш време на глупости

Al vide, ko instalira windows nedeljno po dvajes puta ljudima potroši vremena i vremena na kojekakva skidanja.
Ja obično skinem tweakovanu instalaciju, čačkao sam i s tim programima da prilagođavam al me zajebavalo što ne može da se nareže iz nekog razloga posle, tj. ne mogu da dobijem .iso kad sve dodam i poiskljucujem sto treba.
I da, posle ninite.com i slimdrivers ili jedan usb sa driverpack solutions najnovijijim i to je je otprilike to.

zna li neko kako se satjovi koji pruzaju striming odredjenog videa a naplacuju pretplatu za to zasticuju od recimo onog add-ona za chrome "video download helper" ili slicnih sranja?? postoji li bilo kakav nacin za to?

Čedoveljo, najbolje je napraviti butabilni usb u Rufusu. Windows nisam sa cd-a instalirao godinama

al me zajebavalo što ne može da se nareže iz nekog razloga posle, tj. ne mogu da dobijem .iso kad sve dodam i poiskljucujem sto treba.

Isključio si i što ne treba :)

izijem, svaki fajl koji je na internetu se moze skinuti, pokusaj sa addonom live http headers da izvuces link streaming videa pa ga onda ubaci u neki download program, poyy xaXxor

izijem flips
zna li neko kako se satjovi koji pruzaju striming odredjenog videa a naplacuju pretplatu za to zasticuju od recimo onog add-ona za chrome "video download helper" ili slicnih sranja?? postoji li bilo kakav nacin za to?

U mnogim slučajevima nije u pitanju striming u užem smislu, nego tzv. progresivni download, što znači da postoji negde fajl koji se postepeno skida i onda se reprodukuje.
Taj fajl u stvari preuzima downloader. Neki sajtovi mogu da malo zamaskiraju link i sl, ali to nije neka zaštita.
Kod pravog streaminga koriste se streaming server i posebni protokoli kojima je sve to regulisano, a poenta je da se fajl ne skida na komp, nego samo određeni deo ide u realnom vremenu i to je to. Aj lepo priznaj da nisi ni stigao da pročitaš dovde, nego si stavio gif didnt rid lol ili kao "ma pitao sam bzvz" ili "kako si, prijatelju"? Postoje i fore sa šifrovanjem itd, takođe.
Snimaj telefonom, posle označi fajl samo sa mia_b_flips_part1.mp4

e to kaunte, hvala na odgovoru, lose sam se izrazio nije rt striming nego ovo sto si naveo. Hteo sam da grabujem sa ovim chorme add-onom, neki sadrzaj na sajtu na kom sam platio sabskrajbovanje pa me intresuje jel mogu da najebem nekako?

e nube, napisao sam ti kako

nemoj da me ignorises jer vise necu deliti sa tobom sirok spektar mog it znanja

video sam ali tvoje je bilo bednije i manje objasnjenje pa sam odlucio da ti ne odgovorim nista :D

Nemojte se sajber-tući

Ok izijem ja cu sledeci put videti pitanje i krenuti da odgovorim, ali cu onda odluciti da nastavim sa zivotom

haha salim se brate, nisam video iznad kauntovog posta da si mi odgovorio...hvala, ali imam vec ovaj download helper pa me uglavnom interesuje da li mogu da mi dodju glave nekako ako skinem te videe, mislim nije da cu ja sad to da sirim i da delim sa nekim..

Prvo si napisao da zelis da skines, pa sad da nije to problem nego se bojis da te ne provale. Provalio te count i od sad te treba oterati u kurac kad god nesto kazes