Prijava

??

pitao sam na koji nacin stite te videose zbog toga da li mogu da najebem

ma mrs u picku materinu

Jel ima neko ovde da malo bolje poznaje program Here Maps? Interesuje me da li se moze praviti ruta koja obuhvata vise tacaka i da li se mogu uneti koordinate za precizniju lokaciju?

могу да се унесу координате, само их куцаш у претрагу, можеш практично у било ком облику. за ово прво немам појма.

Hvala bajo, a kako da nalazim koordinate? Ima neki program za to ili?

ово друго изгледа да не може.

Can I include waypoints in my routes in HERE WeGo?

If you want to plan a route that passes through one or more places or roads on your way to a final destination, you'll need to get a separate route for each part of the journey.

да нађеш координате? ако идеш нпр. у хотел, имаш координате хотела и укуцаш. ако хоћеш координате неког тачног места које знаш где је на мапи, мораш да их нађеш преко неке апликације са мапом. а, опет, шта ће ти ако знаш тачно где треба да одеш, пошто ако бираш улицу, добијеш ту улицу на мапи, па можеш да помериш циљ на тачно место, а да немаш појма о тачним координатама.

БРТ купим ти ја лаптоп пре три месеца све кул шљака липо. И одем до Пакистана прекјуче па после код девојчице нисам видо лаптоп два три дана и дођем ја дому као ај да упалим комп треба ми за пос'о нешто проверим кад оно курац. Накачим ја њега на кабло ковелим батерија празна кад оно курац. Светли ми лампица да се пуни друге боје него обично. Прим аут. До сад је светлела плаво сад светли наранџасто. И она лампица која треба да светли плаво кад се комп упали константно трепери наранџасто у идентичном интервалу секунд сија четри секунде не сија. И сад ево не знам шта да чиним. А најлуђе од свега што не контам како батерију да извадим можда је ту нека фора јер јебено немам појма како то да урадим. На нету нема никакав хинт за тај модел. У питању је ACER ES1-531

Izvadi hemijskom, zavuci u rupu hemijsku, povuci u stranu, i onda dok je povučeno otkopčaj bateriju. Skini, vrati, i nema frke verovatno.

Narandžast ti je deo gde treba hemijsku da zavučeš, videćeš već.

Ako neće tako onda jbg, servis.

Фала на брз одговор али мој лаптоп мора се ошрафи цио не би ли се извадила бактерија. Ево слике јбг. Тако да шта ћу. Идем за 15 дана у бг па ћу одем у вин вин да им објасним да ћу да им се најебем мајке и тако то :)

Слика:https://s17.postimg.io/6maw44eun/image.jpg

E jbg onda, umene isto acer aspire e1 ali neki 571g, pa mi je zvučalo dovoljno slično da pomislim i da im je poklopac isti.

Za koliko se može naći neki pristojan polovan monitor? 21 inč, za net i video, ništa gejmerski, bez mrtvih piksela ako je moguće. Gledam po win-win outletu, oko 12 soma. Može li jeftinije?

Polovan fazon za 5k.

ti jeftini su svi redom isti kurac, slobodno uzmi polovan, i da mu se nešto desi, opravka ti ispadne 1500 dinara

Do jaja. Imam sasvim ok računar na kom cveće stoji, pa ako se budem selio da ga koristim. Win win jebene bitange!