Football manageri

1. Zna li se kada će izaći verzija koje je predvidjena za normalnu igru, bez tih vudu sranja?

2. http://imageshack.com/scaled/medium/9/qorx.jpg

Ево ове треба да се прекопира печ. Онда га покренеш са "run as administrator", он одради посао и све шљака како треба.

Пошто сам мислио да се са Сосиједада пребацим у Ливерпул, али изгледа да ћу морати од почетка, па отказ, па новог менаџера на крају јебеног септембра.

Ово баш нисам скапирао, али је суштина да нема потребе никакав отказ да се даје, него једноставно кренеш скроз од почетка нови сејв након инсталирања печа, дакле печ не поправља оно што си већ почео!

3. Vec je izasla. Kosta 3550 dingera :)

edit: Peki, a ti si sve ovo odradio, i sve sljaka lepo? I posle tog famoznog 30. sept.?

4. Skidam. Zbogom, socijalni živote, menadžer mi te, po ko zna koji put za redom, uzima u zimskom prelaznom roku.

I ain't even mad.

5. Тај сејв са Сосиједадом сам сачувао, па тек после убацио печ. Значи, тај сејв могу да окачим мачку о реп. Ништа страшно.

И ја те питам исто што и Електролавер... Са печом нису потребни откази и чуда, не избацује уопште?

6. И ја те питам исто што и Електролавер... Са печом нису потребни откази и чуда, не избацује уопште?

Мени све ради, а у октобру сам. :)

7. Иначе, да поделим са вама уједно и торент који има све што вам треба:

http://kickass.to/football-manager-2014-fix-kit-pack-logo-pack-cut-out-faces-megapack-t8129523.html

Дакле: Игра, печ, грбови, лица преко 150000 играча и дресови.

8. То, мађијо. Хвала. Жртвујем суботу и недељу.

9. Ovako, počeo sa Zvezdom, tuga, šta god da namestim, oni veze nemaju, doduše forsirao sam samo 4-4-2 sa različitim kombinacijama, svaka tekma 7+, uglavnom 4-3 ili 4-4, staviš presing u odbrani, ispadaju na svaki dupli pas, staviš stand off oni stoje i gledaju kako se protivnik šeta. Batalio to, uzeo Barsu, namestio taktiku sve kao što oni igraju i gaženej redno, tako da, nadam se da je to sa Zvezdom posledica toga da su realno odradili menadžer ali sumnjam jer je Onjilo najbolji špic u Zvezdi.

Ne sviđa mi se ona promena nameštanja taktike i player instructions, sviđaju mi se asistentovi predlozi u toku utakmice mada ima par retardiranih, tipa, protivnički igrač ti daje gola i asistent kaže "Ovaj igrač deluje opasno, trebalo bi da stavimo tight marking na njega", MISLIŠ? Malo se teže dovode igrači nego pre, bar mi se tako čini, u svakom slučaju teže nego na 2012, 2013 nisam toliko puno ni igrao iz svima dobro poznatih razloga.

10. Ок, значи шљака с тим печом без проблема, не морам да се повучем из посла и слично? Кул.

Сад морам опет, узео сам Мидлзбро, капирам да једино њих од познатијих енглеза нисам водио за ових сада већ више од 13 година како пикам менџера. Ал нема везе, битно је да ће следећи сејв да шљака, бар се надам.
    За ових 2 месеца проведених у клубу приметио сам да су понуде доста, доста реалније него на прошлом менаџеру, сада могу да купим лика који вреди 250к за највише 600К- 2М фазон, а не ко на прошлом, пуцаш и до 5,6М за неког клинца из Мексика. А и понуде за доместик играче и то из исте лиге нису проблем више, ако неко вреди пола милке, а има улогу сковд ротејшн, може да се доведе за исту цену колко и вреди, што ми се јако свиџа.
    Дакле, коначно средили то с куповином, фала богу.

11. Дакле, коначно средили то с куповином, фала богу.

U 12-ki, jebote, uzeo revijalno da vodim Junajted, i posle dve sezone imao nekih 600 milki budžeta, ne znam šta ću sa parama. Reko' aj' da testiram malo cene igrača.

Bejlu cena bila 51 milion - prihvatili na 250 tek.
    Ronaldu cena bila 62 - prihvatili 290.
    Mesiju jebenom cena 70 miliona - PRIHVATILI MI NA 500 JEBENO. PA KURCA MI SE NAPUŠITE, toliko bih dao jedino da puste Šešelja, jebote.

Jedva čekam menadžer bez inflacije.

12. 600 milki budžeta...toliko nisam imao ukupno sve ove godine kao budžet na fm. :)

13. Pa jbm mu sve ja ne mogu ni da uđem u igru. Izbacuje mi crash dumps. A odradih ovo gore. Ima li neko ideju zašto sam retardiran?

14. Imam žicu za skupljanje keša u menadžeru, uvek sam bio taktičar za to. Da bar imam tako i u ril lajfu, umesto što kupim sendvič ili kolu, jeb'o me patak. :)

15. Peki, jel igras ti sa ovim skinovima, i jel ti usporava igru? Ja bih ubacio samo dresove i logoe, ne bih ubacivao likove. Ali necu ni to ako mnogo koci.

16. Adjust budgets ne funkcioniše više kao pre, fuck, ja bez toga ne mogu da igram

17. Kako sad funkcionise?

18. Npr. ja na prošlim menadžerima napumpam wage budget do kraja, i onda dovedem igrača (uglavnom na kredit) i onda ti kaže kad treba da platiš da nemaš dovoljno para i pita te da li želiš da odložiš transfer ili da odradiš adjust budget i to taman koliko ti treba za kupovinu, e a na ovom menadžeru kad dovedeš igrača moraš da imaš tačno toliko para koliko ti treba i adjust-ovanja nema, ili odlažeš ili otkazuješ transfer.

19. Meni izbacuje neki fatal eror, pečovao sam normalno. Zna li neko šta mi je činiti? Instalirao sam ponovo i isto.

20. Апјдејтуј драјвере, директ икс, нет фрејмворк.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.