Prijava

Skinuo sam juče sa oldpiratebay.org FM 15, nosTEAM. Neverovatno laka instalacija, samo pokrenes .exe i sačekaš da se instalira. Al imam problem jebiga, nisu prava imena igrača, a tako neću da igram pa da jebe majku. Zna li neko kako da ubacim prava imena igrača?

Moze li mi ko naci ispravan FM 2012, na kickass nema seedera, a nisam vican tome vec sam jednom skidao 3 puta istu igricu sve sjebane instalacije bile,

Može li neko da bači dobar torrent link za 15ku na temu, ili bar meni u pvt?

ево тражи и капун линк дајте

Da malo oživim temu:
http://i.imgur.com/7xRntVA.png
Doveo klinca sa 14 godina iz Rena, imao potencijal 5 zvezdica, ali nije imao ni desetinu ovih ocena. Ja rek'o aj negde oko 18 će postati baš zver. Odem na simulaciju do februara, imam šta da vidim.

Stoper Balanta i zadnji vezni Romero, nisu zdravi koliko su dobri.
Bukvalno mogu u prvu postavu Arsenala recimo, a rado bi dosli i u Red Bul Lajpcig fazon. Mogu se uzeti za po 6 miliona.

Papete, meni su na nos izašli. Ali zaista ne možeš da ih ne dovedeš kad vidiš koliko su dobri i koliko će tek biti. Kao i recimo Lukas Silva iz Kruzeira. Kao i Krejči jebeni. Imaš u Sparti iz Praga brdo dobrih igrača koji se dovode za bagatelu, tipa taj Krejči, obavezno Kaderabek i recimo Dockal. Imaš i dosta klinaca i u Argentini i Brazilu, tipa Astina, Boje, Mamana, Ponce, Klejton, pičke lepe materine. Ali njih i sam provališ uz samo malo traganja.

Znam, ovu dvojicu sam sam provalio, pa tek posto sam usao u neku fm grupu na fb vidim da ih svako kupuje na svakom sejvu.

koliko kojić sabija na fm 15 maiko mila :O

Videh da treba dosta prilagođavanja da bi se FM 2015 normalno igrao? Mogu li lepo igrati piratsku verziju i šta mi treba da skinem bagove poput nemačke reprezentacije, imena takmičenja, grafiku i normalna imena igrača?

E nisam igrao novi menadjer, ali samo sam htio da napisem ovde nesto posto je sale otvorio nepotrebnu temu http://vukajlija.com/forum/teme/68112-football-manager?strana=1#post_3302501, pa da mu skrenem paznju da vec postoji ova

izašla piratska šesnaistica

Ja pikamm 15-cu, završio treću sezonu, trenutno sam u Evertonu. Pre mesec i po dana sam prvi put instalirao ovog menadžera, tako da mi je ovo prvi sejv i prvi utisak je da je do jaja, ali možda previše lak. Počeo sa Šefildom, bio ubedljivo prvi, upao u Čempionšip, tu bio do polusezone tako negde 4-5, onda prešao u jebeni Everton kojo je u tpm trenutku bio 19. Završim tu sezonu 15, prodam Barklija za 41 milion i rasteram svu bagru tipa Mekgidi, Kleverli itd. Slabo počnem sezonu, onda korigujem instrukcije i taktiku o namestim Lukakua na TMa, čovek da 28 golova, završim drugi. Od pojačanja sam imao Okamposa koji je na prvih 8 tekmi bio bez ikakvog učinka, posle kad sam mu promenio ulogu i dao drugačije instrukcije, počeo da kida, završio sa 12 golova i 11 asistencija bez povrede. Neki lik Kusk iz Kopenhagena mi bio tu, prekomandujem ga sa krila na DLPs, i on odlično odigrao. Najviše mi smeta što su već sad počeli da mi nude posao i Juve i Bajer i Dortmud, Čelsi i Siti... bikvalno svi. To je baš nerealno i glupo, mada je povezano sa iskustvo koje namestiš na početku. Ja stavio national player, definitivno je trebalo nešto niže. Ali ok, fin je menadžer generalno.

jel ima neko krek za 16 ali da 100% provereno radi

hhaha gle sirotinje što čeka krek 15 meseci

nisam ja sirotinja nego imam neke principe

principi su za sirotinju