Za sve one koji posećuju forum, čitaju, ali nikad nisu imali hrabrosti (muda), ili bilo šta drugo da napišu svoj post. Ovde možete pisati, pričati, karati, svršavati o čemu god želite.
Imajte na umu da sam na privatnoj žurci i da sam mortus pijan, ali kapiram da me kapirate. Volim Vas!
Za sve one koji posećuju forum, čitaju, ali nikad nisu imali hrabrosti (muda), ili bilo šta drugo da napišu svoj post. Ovde možete pisati, pričati, karati, svršavati o čemu god želite.
Imajte na umu da sam na privatnoj žurci i da sam mortus pijan, ali kapiram da me kapirate. Volim Vas!
nepotrebno na kub
Boli tebe kurac, imaš love za privatne žurke...
Promeni naslov teme u "Forumska defloracija" :)
Maniače, volim te na kub!
Rinsvind, nemam love, al' drugarice imaju. :D
Predraže, svidja mi se, promenjujem. :)
Боли тебе курац, имаш другарице... лоло
Voleo bi ti...
Ova tema je toliko afirmativna, da u nekoj krajnjoj konsekvenci, apsurd je govoriti o nijefalnim pitanjima Uskokove psihodijalektike...
No, šta ima kod vas? :)
Jorgute, drugarice su zakon! :D
Stefane ne seri ,nego lepo nalepi ono tvoje STEFAN KOSTC JE ZA i do jaja! Bas je onako fensi , svaki put se iscepam kad vidim taj post !!
Uskok defloriše!
Uskok deflorise samo nevine! hahahaha (loolololo smara)
USKOK JEBE DRUGARICE!
Fanovi moji ♥
http://img717.imageshack.us/img717/9774/unledzav.png
fegetski ovo iznad malo,a?
To Stefane, znao sam da me necas izneveriti!
Kakvi fegetski, ovo je najbolji post na vukajliji.
AWESOME!
Drugari, odoh da spavam u krevet sa drugaricom. Do sutra ocekujem 103053050 postova. Volem ve sve! <3
OMG, WTF, WTF, STFU, BTW, mod koji prvi dodje neka promeni naslov u "Forumska defloracija", like Predrazinjo rekao, pls.
Јеси умочио синоћ?