Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
e soker zovet te ako budemo veceras tu, ako ne, onda sutra smo sigurno tu, jer planiramo kup da odigramo sutra.
Pa samo reci u koje vreme, da bih javio Čaviću.
А да ипак буде лиге и преко лета а?За нас сиромашну жгадију што неће да иде на мора и што мора да се спрема преко дана за септембарски а увече да јебе жгадињке по парковима ....
Тако нешто сам и ја предложио али да се лига на лето игра на свака 3 дана...
ja sve mislim da nece da bude ni 10 ljudi zainteresovano da igra sledecu sezonu....
5 тимова по 2 човека и 4 пута свако са сваким...
zasto bi 4 puta igrao svako sa svakim, malo mnogo. moze da se podeli liga na 2 dela, u jednom da igraju +18 a u drugoj deca
Skočimiše, može al' sutra :D
janpi jel si ti nastrani čiča od 57 godina koji se pali na dječake do 16 godina?
mislim ako jesi, sad je jasnije zašto konstantno pominješ godišta i pokušavaš da saznaš ko je od nas tinejđer- oćeš da u'vatiš i spavaš nekog naivnog dečkića, lukavo lukavo....
Звездале, Бонд може тек сутра...
3 на 3 лига.Минимум 5 играча у тиму , макс неограничен .......... колко толко тимова буде и а у курац ....
Ja neću moći onda, dogovorite se sa steleksdeom i Pastorem.
То је и неко моје размишљање... Макар била 4 тима и да се вртимо по 4 пута свако са сваким јер оваква лига никуда не води...
sedplase video sam da hela voli matore brke pa reko da i ja pokusam nesto.
PA NISMO NI HTELI DA IGRAMO LLOLOOLOLOLOLOL
Hteo sam da vidim kako ce xela kepec da odgovori, da se smejem malo :D
Како нису твоје? Ја сам само преписивао са чета...
Dobro, taman da vežbam ove nubove preko leta. A kad počinje sledeća sezona?
SEPTEMBAR