Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
e soker zovet te ako budemo veceras tu, ako ne, onda sutra smo sigurno tu, jer planiramo kup da odigramo sutra.
Pa samo reci u koje vreme, da bih javio Čaviću.
А да ипак буде лиге и преко лета а?За нас сиромашну жгадију што неће да иде на мора и што мора да се спрема преко дана за септембарски а увече да јебе жгадињке по парковима ....
Тако нешто сам и ја предложио али да се лига на лето игра на свака 3 дана...
ja sve mislim da nece da bude ni 10 ljudi zainteresovano da igra sledecu sezonu....
5 тимова по 2 човека и 4 пута свако са сваким...
zasto bi 4 puta igrao svako sa svakim, malo mnogo. moze da se podeli liga na 2 dela, u jednom da igraju +18 a u drugoj deca
Skočimiše, može al' sutra :D
janpi jel si ti nastrani čiča od 57 godina koji se pali na dječake do 16 godina?
mislim ako jesi, sad je jasnije zašto konstantno pominješ godišta i pokušavaš da saznaš ko je od nas tinejđer- oćeš da u'vatiš i spavaš nekog naivnog dečkića, lukavo lukavo....
Звездале, Бонд може тек сутра...
3 на 3 лига.Минимум 5 играча у тиму , макс неограничен .......... колко толко тимова буде и а у курац ....
Ja neću moći onda, dogovorite se sa steleksdeom i Pastorem.
То је и неко моје размишљање... Макар била 4 тима и да се вртимо по 4 пута свако са сваким јер оваква лига никуда не води...
sedplase video sam da hela voli matore brke pa reko da i ja pokusam nesto.
PA NISMO NI HTELI DA IGRAMO LLOLOOLOLOLOLOL
Hteo sam da vidim kako ce xela kepec da odgovori, da se smejem malo :D
Како нису твоје? Ја сам само преписивао са чета...
Dobro, taman da vežbam ove nubove preko leta. A kad počinje sledeća sezona?
SEPTEMBAR