HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Stig'o je Sijalica, neka neko hostuje pa da odigramo.

2. Elemenata nema...
    moji su igraci u pripravnosti... osimako se nisu napili :D

3. nek se javi sijalica i hostujte ljudi!

4. нек се јаве овде ....

5. Vunevotumepro - Lag 4:1
    Strelci:
    Sedplas 5 komada
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    Šalim se, Lag dobija službenim, ovaj dođe na sekundu pa ode, i 3 najsigurnija boda ja gubim službenim... Eeee živote...
    I još jednom da kažem da nikad više neću igrati protiv Sedplasa!

6. Tabela ce biti tu tek u cetvrtak, jer sad idem a zbog nekih manjih problemčića potrebno mi je 5-10 minuta da sredim to... sad nemam vremena, a sutra sam pre podne u školi, a posle na rođendanu kod brata...

7. hvala, dovidjenja :D

8. Мадафака ,ако твоји нису ту , знаш како иде , нису се јавили на теми ......

9. Dakle , analiza , khm :
    I ovo kolo je , kao i prethodno , proteklo u jednolicnom duhu mada na drugaciji nacin . Dakle 3 odigrane utakmice i sve na isti fazon , ako iskljucimo 2 sekunde i Jabuov ispad . Jedan tim se opet previse zatvori i ne razigra dovoljno na terenu , pa tako ne mogu protivnici mi da daju ni da prime gol . Onako , slabo je bilo , 1 gol , uz to dat na bezveznu gresku i nepripremljenost igraca . Misja rupa , ja bih tako nazvao . Opet zatvorena igra , ali jebi ga , znam dobro kakav je strah od primanja gola .
    Uglavnom se lopta kretala svuda sem ne ka golu . Ovo kazem u figurativnom smislu , ali realno bilo je jako malo prilika , a kada izuzmemo Zvezdin gol ja mislim da ne ostaje ni jedna cista prilika . Pominjali ste Lupusa , ali i to je nategnuto i jedva bi mogo da izvuce . Eto toliko .
    Ljubi vas i voli vas Shocker !
    (Napusta binu uz gromoglasan aplauz i odobravanje publike)

10. I još jednom da kažem da nikad više neću igrati protiv Sedplasa!

I ja sam rekao da neću više igrati sa njim. I prva tri boda za LAAAAAAAAAAAG. Gol razlika smanjena na -5. Službeni strijelac Sedplas, sad je i on popravio svoj skor na -2.

11. Evo igram ako baš moram, mada cenim da ću opasno da zaserem i jebe me konekcija mnogo...

12. II
    LAG : Wihnehwotumepro / службени резултат 1-0
    Zvezdale : Kompaund / 1-0 (Стелекс 1г)
    Nimitz : Obilić / 0-0
    Elementi : Arčeri / службени резултат 0-1
    KRAJIŠNICI : Propali Snošaj / 0-0

Друго коло завршено!

Треће коло се игра до четвртка у 23:00.

13. jedva mi učita stranicu...
    ja sam kontao da si to napisao za sijalicu i ove timove malopre...
    nemam vremena sad da ih se cimam da ih zovem...
    Nindza je bio tu do 22:00 kako je napisano pre nekoliko strana, mi možemo do 22:00, ja sam bio tu i do 23:00... Dzankee je kod brata reče da se će pratiti temu pa će ući da se javi ako oni dođu...
    za Dia ne znam nisam ga ni zvao...

14. eto ti Dio je tu...
    EDIT: zvao sam ga sad da se javi da je tu, pre 10 minuta...
    spopo mi učitava, jebe me net!!! jebem mu mamu!!!

15. Oprosti Lupuse nisam znao da ste ovako igrali cele sezone, i nije mi jasno kako si onda uspeo da das onoliko golova.

Од свих оних голова које је дао прошле сезоне, ја сам му само једном ил' двапут асистирао.
    Дакле сам је успео да савлада одбрану, чак и против Вуне. И зато је по мом мишљењу, најбољи нападач прошле сезоне :)

16. ''Микић је најбољи играч свих времена, лако је играти у тиму са таквим играчем, јер знате кад год погрешите, он је ту да то исправи''
    -Рекао је Микић после утакмице.

17. ahhahah to je ta skromnost :D

inace, tabela je otprilike ovakva:
    Zvezdale....6
    Arceri........6
    Krajisnici....4
    Snosaj.......4
    Kompaund..3
    LAG...........3
    Nimic.........1
    Obilic.........1
    Elementi.....0
    Vunevo.......0
    :D

18. Хахах, како је ово добро :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.