HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Ma nisam toliko dobar, samo mi se posrećilo, žao mi je što sam onako glupo primo onaj gol :(

2. Ljudi, čestitam, vi skidate mrak!

3. i ja sam bio ocajan, svaki as gledam na vrata da ne udje cale, reko mi da ne igram tu debilnu igricu...
    proci ce za dan-dva ali sad sam kao ucio pa da me je video khm khm :s

4. šokeru, kada postavljaš snimak?

5. Dzankee prelazi u ELJEMENTE

6. Навијачи Обилића поручују Звездалеу пред њихов дуел у пролећном шампионату :

http://www.youtube.com/watch?v=cZj7mVrIYgc

7. СИСАЈ ЗВЕЗДО, СИСАЈ ЗВЕЗДОЛЕЕЕ!

8. Лаки уз сву моју љубав према Обилићу ову песму никада не бих запевао и не стављај је у моје име.

9. -.- .............. него Сорабине , дај да нађемо Кузмилија па да отворимо неку собу да се мало уигравамо за куп.Шта велиш?

10. DRUGI MASONSKI SASTANAK!

-Kup Kralja počinje u ponedeljak, 25. maja.
    -Utakmica traje 2x5 minuta, 2 poluvremena dakle, sa menjanjem strana.
    -Svako "kolo" kupa se igra sledećih pet dana od datuma početka tog kola.
    -Ukoliko se svi mečevi datog kola odigraju ranije nego što je predvišeno, automatski se prelazi na novih 5 dana za odigravanje sledećeg kola.
    -Tema za kup će biti otvorena uskoro, a tada će i kupovska tabela biti objavljena!

11. Изволите нову тему, ту је табела купа и жреб
    http://vukajlija.com/forum/teme/26218-hbsv-kup-kralja

12. мени је наређено, под претњом смртне казне сакаћења и постепеног набијања на колац, уз спаљивање делова тела, да се јавим овде и да кажем да играм за "комп араунд", или тако некако. мислим да сам престрављен, и приморан да заиграм за ову екипу надасве чудног назива.
    лоло

13. hahahaha sto se ljutis srbendo dobar je izbor pesme.
    :D
    Nego laki i srbendo budite veceras oko 12 onlajn da se uvezbavamo za kup!
    Nemoj da vas sanjam.

14. Vrata Nimitza su otvorena za igrače koji hoće da se priključe...

15. Ja sam kontao po onom izlacenju da mi sa zvezdale igramo?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.