Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Сношаје, каће диграмо?
Sa kim mi igramo u ovom kolu?
Jel ima neko neki brzinski način da obrne protivnike samo po kolima? Madafaka?
A zashto bi to radio dechko? :D
Pa zato što je takav raspored mečeva. Sve isto samo strane obrnute.
Pa da, ali zašto to hoćeš? :D
Звездале кад сте слободни да одиграмо ?
Zato što je teško da ideš i pišeš sve ponovo, pošto je madafaka ovo automatski uradio.
Nego šokeru, jel mi ovo kolo sa vama igramo?
Jap.
Kada ste raspoloženi za utakmicu, madafaker neće moći da igra tako da ću igrati ili sa nindžom ili sa markom...
Snosaje kad ce igramoo
Obilici,ja ne mogu veceras.
Samo da obavestim protivnike tima Arceri da se oko termina odigravanja meca dogovaraju sa Diom
Џанк, види са Бондом кад му одговара је ћу се ускладити...
drugo, trebalo bi da se uvede pravilo da ostali igraci glasaju da li moze neko novi da se prikljuci . totalno mi je debilno ovo sto uvlacite neke levake i bildujete im skor samo da bi igrali za vas. ako to hocete imate lepo tamo serbian heksbalers ili kako se zove ono sranje pa igrajte sa njima dok vam kurcevi ne pootpadaju
trece sta vam znaci ovo konstantno pravljenje naloga i menjanje imena? toliko vam je komplikovano da postujete 5 glupih pravila i ne zaradite ban?
'Ajmo redom...
Eto, neka si, el ti se dig'o kurčić?
A nas što ovde igramo ima baš mnogo, sve punimo sobe, moramo po 2-3 hosta istovremeno da pravimo.
Nego koga ćemo? Sem nas aktivnih 10-15 nikog na sajtu ne interesuje ovo više.
Da, baš vidim da je sranje a ti juriš da igraš sa drugim timovima umesto s nama tamo :)
Dupli nalozi nisu zabranjeni, ko si ti da mi zabraniš da pravim dupli? Kad bude lepo Kaizen napisao ja ću tad da poštujem, do tad se gledamo.
Kako si Tole? :p
TO! :D
Masoni da li ste održali sastanak? Mene ćale na prepad odvukao da igram prvu službenu utakmicu za njegov klub u kukuruz ligi, javio sam Manuelu da neću stići ovamo, i da se pohvalim da smo uzeli "titulu" današnjom pobedom (i pored penala koji sam napravio za 15 minuta igre :D) i da sam se ubio k'o niko večeras :D
http://www.haxball.com/?roomid=7577bcd82083591ee06bdd324ac422333fe4ec73108c21aece1612d65eb6f44c&pass=1
vuka
Pošto Manuel nije objavio, 'ajde ja ću.
10. Kolo igra se do utorka u 23h!
Elementi : Propali Snošaj
Nimitz : Arčeri
Zvezdale : Obilić
Wihnehwotumepro : Kompaund
Nimitz, hoćete li večeras da odigramo?
Kompaunde nama odgovara igranje posle 22h, ili to ili u 8 ujutru...