Prijava

a nije mi jasno nešto, kolko sam uspeo da skontam, vi ste nekoliko godina u vezi? kako onda može da bude stidljiva da priča sa tobom? ipak je to dosta dug period koji ste proveli zajedno, ne bi trebalo da imate neke tajne međusobno.

probajte da se otresete negde na nekom javnom mestu, u nekom parku ili tako nešto, da vas opiči adrenalin, ja mislim da ne postoji niko, ni devojka ni dečko koji ne voli malo avanture...
probaj malo da budeš grublji sa njom? da je bacaš kao ciganče kad dobije sitniš na semaforu...jednostavno moraš sam da provališ šta je u pitanju, al nije mi jasno da ako ste toliko dugo zajedno i da se ona nešto stidi pred tobom, jednostavno mi je neshvatljivo.
a bez dobrog seksa, na duže staze ne može da se održi ni veza.

mora da vežbaš mišić penisa..

kad šoraš, pišaš nekoliko sekundi pa prekineš i držiš..pa opet nekoliko sekundi pišaš pa prekineš i držiš--tako se izvežba mišić penisa da se opusti i onda možeš da opustiš kad ti dođe da svršiš,isti je refleks kao za šoranje...stim produžiš odnos, odnosno ne žuriš, možeš da sačekaš...jako je zajebano ako žuriš...

o isuse!

evo ovako: posle prijatne i opuštene predigre, ono, ljubakanje, maženje, dodirivanje i tako to, uposliš svoje prstiće i svoj jezik ritmičnom stimulacijom klitorisa, prvo kreneš polako, pa kada vidiš da počinje ubrzano da diše onda malko brže (malko, ne ubacuj u petu pobogu!!!) i na toj brzini ostaneš par minuta, tj. ne menjaj ritam dok ne svrši. posle toga nastavite da se mazite, a onda... šta ti srce ište!

Petre u pravu si ti,ali mi smo jedno drugom jedini seksualni partneri do sada.Tako da kaže ona meni šta joj odgovara od ovih poza koje smo do sada probali,samo što je ispalo da joj samo jedna odgovara.To za javno mesto si u pravu,samo što će malo teže ići,ne živimo u istim gradovima jbg.

Da ti zagolicam vevericu mojim nadraženim šašavkom?

VOJTEČE, SKIDAM KAPU!!! Svaka čast, prevrnuo sam se od smeha!

ne živimo u istim gradovima jbg.

i meni je devojka u drugom mestu, i obavezno,(osim kreveta) ali obavezno imamo seks na tako nekom mestu napolju, znači podivljamo i ja i ona kako se napalimo, znači ni nije toliko bitna poza, nego da se napalite, a onda mož da se kidate u kojoj oćete pozi i prijaće i njoj.

al malo je prodrmaj, ne daj joj da bude stidljiva sa tobom, to mi je stvarno malo nejasno...

Bicebice, ja ne želim da treniram svoj penis jer me boli kada pokušavam da prekinem u pola pišanja. Ja sam nolajfer, tako da mi je svejedno za svršavanje, sam biram.

Дај јој крпу да нешто брише док је јебеш.

Modovi,zaključavajte.

Ova tema i svi njeni učesnici Drage-Savete su za transfer blama.

Хај добро, стави јој руку изнад пичке са стране, тик уз бутину и притисни. Док јебеш.
И ето свега.

U međuvremenu, u paralelnoj dimenziji, tvoja frigidna devojka postavlja pitanje o tebi i kako da te zadovolji, a forumašice je jednostavno upute na ovaj link: http://www.cosmopolitan-scg.com/ljubav-i-seks/lj-seks/7533-sta-on-kaze-tokom-seksa.html Mnogo je lakše biti žena (u paralelnoj dimenziji).

Valsinarb,ajde zajebi radnju.Nemoj smarati.

wojtek

Боли те бре курац шта јој прија.

TO!

Izvini, ali frigidna je. Ili si ti jalov.

Izvini,ali ovde sam pitao žene za mišljenje,pa ti ako tu spadaš,nije problem.

Spadam. Ja sam dvopolan, problem?