Prijava

Eh ljudi, daklem stvar je 'vaka...
Neki od vukajlijaša su upoznati sa time da ja vikendom radim u jednom pabu u mom mestu, da ne iznosim detalje, zbog čega sam često bio sprečen da dolazim na okupljanja.
Elem, gazda tog paba, inače mlađi, kul lik, me je jedared upitao zašto nisam radio u subotu i ja sam odgovrio da sam imao okupljanje sa ekipom sa Vukajlije. Bio je veoma iznenađen informacijom da sam ja deo sajta, kojeg je on veliki ljubitelj i na koji redovno dolazi u svojstvu gosta i posmatrača. Oduševila ga je činjenica da se mi često skupljamo i u lajferskom smislu, a najviše ga je zaintrigirala revija definicija o kojoj sam mu pričao i već sam mu u očima video razmišljanje "kako bi kul bilo kada bi te table sa definicijama bile na zidovima mog lokala". :) Kada je čuo da se mi stalno okupljamo bez razmišljanja mi je rekao da bi mnogo voleo kada bi se u njegovom pabu održao bilo kakav hepening vezan za Vukajliju. A onda je u nabrajanju raznih vidova zabave spomenuo nešto što me je fasciniralo. Talk show.
U momentu mi je palo na pamet nekoliko definicija koje bih mogao da izdeklamujem publici putem mikrofona. Sadržaj našeg sajta je kao stvoren za sat i po, dva kvalitetnog talk show programa. Naravno za ovo bi nam bio potreban kaizenov blagoslov jer su te definicije njegove.
Šta mislite o ovome, da li je izvodljivo da pored revije definicija dobijemo još jedan vid "lajferskog" hepeninga? Mislim da je itekako izvodljivo i da bismo uz malo truda mogli da izreklamiramo sajt u najboljem mogućem svetlu i da se pritom fantastično zabavimo...

http://img717.imageshack.us/img717/9774/unledzav.png

Bilo bi kul...
Samo, koje mesto je u pitanju? Koji grad?

Kao stand up komedija? Bilo bi ekstra, mada kontam da ne bi morale da budu defke, nego neko ko je od autora u tom fazonu izađe i priča, zabavlja :)

Energija je za, ali numem to tako lepo da viknem ko Stefi!

Mada mogu i defke... Nudim svoju pomoć u ostvarivanju ove ideje :) ako treba :)

Bilo bi kul...
Samo, koje mesto je u pitanju? Koji grad?

Nova Pazova, izmeđ' Beograda i Sovog Nada... :)

E a je l mogu ja da budem narator? :)
inače dobra ideja naravno, verujem da bi bilo hit među publikom.

mada kontam da ne bi morale da budu defke

Pa, fora je u tome da budu defke... Drukčije to ne bi bio Vukajlija tok šou...

Mada mogu i defke... Nudim svoju pomoć u ostvarivanju ove ideje :) ako treba :)

Takodje, a znaš da je moja pomoć krajnje genijalna!

Nova Pazova, izmeđ' Beograda i Sovog Nada... :)

ZA! Omiljeno zbog mesta događaja. :)

Edit: Daću i ja svoj doprinos iako nisam dobar autor.

Било би до јаја да изађе пред публику екипа са Јебања и да онда објасни целој кафани како се јебе. НАМА НЕ ТРЕБА МИКРОФОН!!

Балдур фон Јöгурт

Било би до јаја да изађе пред публику екипа са Јебања и да онда објасни целој кафани како се јебе. НАМА НЕ ТРЕБА МИКРОФОН!!

SRŽ!!!

Može :)
Reci vreme i kafić :)

Mislim da je ideja krajnje originalna, zaista ne vidim da bi neko imao bilo šta protiv...
Ono što bi trebalo da kreiramo je koncept po kome bi se šou održao. Ima li kakvih predloga? Možda ne bi bilo loše da svako ko želi da učestvuje napravi neku svoju priču sastavljenu od definicija, dizađe i izrecituje na svoj način. Neki drugi predlog?

Naravno za ovo bi nam bio potreban kaizenov blagoslov jer su te definicije njegove.

Imate moj blagoslov. Okupite se u miru.

Ja bi mogao da ispričam pričicu o TETRI, pandanu i ćili. Mogao bi da spomenem i kokosh i memije. VErujem da me niko ne bi kontao ali za sve postoji prvi put...

inače Ming, veoma zanimljiv predlog!

Kaizene, a da svratiš i ti jednom?

Mislim da je ideja krajnje originalna, zaista ne vidim da bi neko imao bilo šta protiv...
Ono što bi trebalo da kreiramo je koncept po kome bi se šou održao. Ima li kakvih predloga? Možda ne bi bilo loše da svako ko želi da učestvuje napravi neku svoju priču sastavljenu od definicija, dizađe i izrecituje. Neki drugi predlog?

Iako mnogo više volim individualno, nekako bi mi ovde draži bio grupnjak. Da nas nekoliko od defki napravi čitavu predstavu. Ono, da budu dialozi, ne monolozi. Da se pomučimo malo zajedno.

Neki drugi predlog?

Da bude par podužih defki, ali za umiranje od smeha. Mislim da će se svi složiti sa tim...

@Stefane
Za vreme bi trebalo tek da se dogovorimo. Pub se zove "Two beers".

@Kaizene
hvala za zvaničnu potvrdu. Možemo početi ozbiljne planove.

E a je l mogu ja da budem narator? :)

Ti si ko stvoren, kontam! :))

No, ovo je kontam, kulje i od revije, kad je neki igrokaz u pitanju! Živa reč! :)