Prijava

Данас је католичка црква прогласила покојног Јована Павла II за блаженог. Ваше мишљење о тој појави. Изволте

Чек, јел то овај последњи што је отегао папке?

Ja mislim da je to APSOLUTNO NEBITNO. Po meni ja bih proglasio Legiju za nacionalnog heroja zbog velikih dela koja je učinio za Srbiju.

До јаја. Морам признати да сам веома пријатно изненађен оваквим потезом Ватикана. Заправо, сутра ћу да направим параду поводом тог догађаја. Са све слоновима, пајацима и вињаком.

Него, јел то онај папа што се јебо са црнцима? Или је то други папа? Нешто сам читао о томе на форуму менсчини, али нисам сигуран...

ma realno boli me kurac... nisam ni znao da je tako popularan, dok nije otiš'o bogu na istinu... inače mi nikako nije jasan onaj silni svijet što kani čekati cijelu noć da bi se tamo nešto pomolio, a uz to su došli iz piččke materine

Пеки д џем

Чек, јел то овај последњи што је отегао папке?

Да управо тај!

E, šta treba da postaneš jebeni svetac?! Guziš dječicu čitav život, poslije se kao primiriš, pukne te šlog, bališ dvajes godina i mlatiš onom drkrukom po narodu i eto sveca! Ma mrš!

vinjak, je l' neko rek'o vinjak??

Нећемо штедети на вињаку, офкорс. Па не постаје наш вољени Папа ПАВАО други светац сваки дан!

nije proglasen za sveca, blazen i svetac su dve razlicite stvari.... mora jos mnogo cuda da se desi da bi on bio proglasen za sveca
misljenje je moje da je to stvar katolicke crkve i bio on proglasen blazenim ili supermenom nista nikome nesto posebno nece uticati na zivot

Ako može to fašističko govno da postane svetac, onda može i Anton Lavej! Pravda za Laveja!!!

Ja mislim da je to APSOLUTNO NEBITNO. Po meni ja bih proglasio Legiju za nacionalnog heroja zbog velikih dela koja je učinio za Srbiju.

Nadam se da se zajebavaš.

Ni slučajno, po meni je taj kriminalac veći čovek od svih poštenjačina koje sede u svojim foteljama.

Ja mislim da lik po kome sam sebi dao nadimak definitivno zaslužuje da postane svetac. Znači, jebao je kevu Amerima onako spontano bez ikakve političke pozadine ili materijalnog interesa.

Električaru,to što je taj zločinac po tebi pošteniji od ovih što sede u foteljama(što realno i nije teško) ne znači da isti zaslužuje titulu sveca.
Samo mi reci koja su to velika Legijina dela?
Da nisu možda ubistvo Stambolića,Đinđića,ubistva i lopovluk po ratištima?

Vidi ga Fejz sto je postao Jovicic, samo sa kratkim uvodom.

Луди Чаче ја се бавим актуелностима а онај Јовичић лупа главу десет дана пре отварања теме лолололо

Razvodjeni Jovičić lololololo

Nisam rekao svetac, nego nacionalni heroj. Svetac je nešto drugo. A što se tiče silnih ubistava, lako je svaliti krivicu na jednog čoveka i oprati ruke. Topovsko meso - iskoristi ga za posao, a posle ko ga jebe.

Ok,ja sam te loše citirao,po čemu je zaslužio da bude nacionalni heroj?
Ti si lud jebeš mi mater,to što su samo njega "iskoristili za posao" znači da on eto jbg nije ništa skrivio.