Prijava

A ne smeta vam što je fašista i anti-semit Nikolaj Velimirović svetac? Nek se pravoslavci prvo to upitaju, jer ne vidim kakve veze ovo ima s njima.

Да се ја питам ја би' нашег Цофа Цофуу предложио за свеца!

Aу јебо те, Јуродиви, за срце ме уједе. Кад ти паде на ту врсту терања кера "еее ти си Шешељ, јебо те Шешељ и његове књиге".

И сад ја треба да објашњавам да ако износиш прљав веш великодостојника РКЦ то уопште не мора да значи да си поборник Шекија нити да си прочитао иједну од његових књига (8. разред основне школе level).
Или, да кажем да нису сви људи у земљама запада католички фанатици, чак ни католици (7. разред level) тако да у ту чињеницу може да се угура да је све што сам чуо о педофилији нижег и вишег свештенства РКЦ worldwide потиче из западних извора. Јебо те, јавна је то ствар, ако пратиш вести у последње две-три године неколицина таквих случајева је изашла на пред суд (Пољска, Италија, САД...) а за време Карола Војтиле ни један .

Да ти објашњавам да је Алојзије Степинац беатификован - употреби Википедију и погледај годину, тад је Јован Павао II био заваљен у столицу а једино Папа може неког да беатификује.

case III - крајем 1998. је било на свим вестима да је поменути позвао свет "интервенише на Косову свим средствима" како би се јадни Албанци заштитили од српских манијака.

И тако... јебига, расписах се сада да би ти доказао како збир две двојке увек изађе на четворку, ваљда зато што сам онакву аргументацију очекивао од свих оних полумозгаша који чине огромну већину овог сајта, али не баш од тебе.

Ма нема везе - одо ја да дркам на Шешеља. Уживај.

Смежурано кенгурово мудо Кевин Паркер - моја топла препорука.

http://www.vseselj.com/files/books/110%20Parker.pdf

@Tom Ripli
Jbg izvini za srčani ujed, ali ni ja nisam od tebe očekivao takve argumente.
Ne postoji dokaz da je JPII lično trpao pod pedofiliju pod tepih, to je radila Kongregacija za nauk vere, koju je za vreme mandata JPII vodio kard. Ratzinger - sadašnji papa.
Takođe nije istina da nije raskrinkan nijedan slušaj pedofilije, to je inoako oduvek bio zadatak medija, a ne crkve.
Alojzije Stepinac, blaženi - ne postoje dokazi da je odgovoran za ubijanje i progon Srba, osim dokaza u Šešeljevim knjigama.
case III - realno, NATO je spasao Albance od nas... (a Vatikan nije priznao Kosovo, dakle nije mu to bio motiv).

Папа Јован Павле II проглашен за свеца

Mmmm... Koga boli kurac?

Кад смо код Папа... Је л' истина да ће овај нови мост преко Аде да назову по покојном Паји?

Што се мене тиче може. Он се бар није јебо ЗЦРНЦИМА.

Пајче је добиЈо своју улицу тамо кад се спушташ од Пинка низ Драјзерову па једна од улица која се сече са Драјзеровом...

ja ću svog sina da nazovem po Jovanu.
mislim fakat je to jedan dobar čovek bio.

Papa proglašen za sveca!?
Genijalno. To je kao kad moderatori odabiraju postere i definicije drugih moderatora.

Ma samo da kažem da me boli uvo za mrtvog konja. Jebe mi se za njim. Šta je krvi proliveno zbog njega, mrš.

Pa kad je 800 ljudi proglasio za svece i red je da on malo dobije tu počast. Čim bi on negde otišao u treću zemlju sveta on bi izvlačio leš nekog misionara i proglasio ga svecem...

Kakva govna su sve proglašena za svece, ovom i jeste mesto na tom spisku...

El Papinjo ! Kunemo ti se !

Ова тема је глупост јер он уопште није проглашен за свеца него за блаженог, то је ко неки великомученик код нас, а светац тек треба да постане...
ЛОК!!!