Prijava

Ne stvarno koga boli kurac?

O, Kriste. Ko o čemu, vaskoliko Srblje o teoriji zavere.
Čestitke Americi, tako to rade profesionalci. Ja bih predložio Mladiću i ostalim zločincima da se pripaze.

Оно што се мени гади је обест. Некада су конструисали пирамиде лажи, измишљали гомилу оправдања за своје акције, а данас су скапирали да је пук толико глуп да му само блиц извештаји одговарају, и да ће прогутати све што му се сервира без неких уводних дешавања и припрема. Смејурија.

Dozivi Mujo brodolom, ostane sam na jednom ostrvu i kaže:
-Šta ću sad nemam vode ni hrane sad sam najeb'o!
Javi mu se bog i kaže mu:
-Nisi najeb'o, idi u šumu i naćeš i vode i hrane.
Ode Mujo u šumu kad stvarno nadje izvor i voća. Odjednom ga napadnu domorodci, Opet kaže Mujo, sad sam najeb'o, a bog mu odgovara:
-Nisi najeb'o. udari jednog domorodca, uzmi koplje i ubij poglavicu.
Mujo udari jednog, uzme od njega koplje i ubije poglavicu, a njemu će bog:
E sad si najeb'o.

Zanimljiv vic, posebno ako zamenite Muju sa Amerikom, a domorodce sa Talibanima. :)

Dvidja mi se Stefijev post jako!

Slijed događaja u sledećih par mjeseci je:
1)Konstantne prijetnje Al Kaide
2)Bomba negdje u Evropi
3)Sumljivci uhvaćeni i pogubljeni
4)Izvlačenje milijardi i milijardi dolara od Kongresa, od naroda, od EU za borbu protiv terorizma...
Na kraju sve oko para.Samo im treba razlog.

Neki moji mudžahedinski prijatelji sa fejsa ne veruju i kače slike na zid, diveći se moćima fotošopa.
Kuj će ga znati :)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226727_169590356432731_100001453028289_430219_293654_n.jpg

Па шта ако је убијен Бин Ладен? Као прво сумњам у ту причу (не мислим да је жив, али сумњам да је убијен баш сад, једноставно су САД одиграле ову карту кад је загустило на другим фронтовима, бацање прашине у очи), као друго, шта, сад треба да славимо побједу неку над "тероризмом"? Оно, убили смо матицу, саће ови остали да се разбјеже главом без обзира, бомбе се претварају у цвијеће, зечићи, медвједи, лисице и остала багра из цртаног филма трчкара по нафтним пољима и пјева прољећу? Тужно је што има дебила који гутају ову причу. А и ако се сагледа политика САД-а, види се колико се боре против тероризма, а колико са истима сарађују. Виши интереси, опет, а ми се без потребе замлаћујемо.

Пјер, мораћу да те разочарам, али неће бити великих протеста и побуна док си ти студент. Капирам да је то сан сваког студента Београђанина припадника средње класе, ја можда доживим, али ти нећеш јеби га. Живимо у земљи ждерача и блејача који набијају слушалице у уши док им циганче баца говњиву крпу на главу у бусу (био сведок догађаја), али им је битно да се напуцају у теретани.

Amerikanci su nacija koja uspe da te natera da ti bude žao ubijenog fanatika i teroriste.

http://www.youtube.com/watch?v=Tbsgn-UPGyk&feature=youtu.be
evo neke zanimljivosti, ja ne gledam teve pa sam ovo navatao na jutjubu.

Amerikanci su nacija koja uspe da te natera da ti bude žao ubijenog fanatika i teroriste.

+675685

Оно што је мени трагично, а можда и мало смешно у овој причи, јесте то радовање. Океј, капирам да неко види злочинца у том човеку и да је пре десет година истрпео емоционалну бол, ја нећу у то да залазим, али... Онолики људи на улицама који СЛАВЕ нечију смрт. Јебени робови. Немаш живот, па ти је радост у животу нечија јебена смрт. Подсећа ме на инквизицију у средњем веку, кад су људи славили спаљивање људи на трговима. То је то животињско у човеку, одавно понављам да су се људи врло мало еманциповали у последњих 5000 година. Треба опет увести робовласништво, јер неки људи не заслужују да буду слободни.

А с друге стране, у Осамином крају, изашли људи на улице и машу америчким заставама. Што нисте махали заставама пре него што сте чули да је овај ''убијен''.

Овај свет конституишу робови и пичкетине класичне.

Сад би била фора да добију преко пичке тј. преко пар амбасада у развијенијим земљама.

Au Dzimi svaka cast za post bas si mudo!

Оно што је мени трагично, а можда и мало смешно у овој причи, јесте то радовање. Океј, капирам да неко види злочинца у том човеку и да је пре десет година истрпео емоционалну бол, ја нећу у то да залазим, али... Онолики људи на улицама који СЛАВЕ нечију смрт. Јебени робови. Немаш живот, па ти је радост у животу нечија јебена смрт. Подсећа ме на инквизицију у средњем веку, кад су људи славили спаљивање људи на трговима. То је то животињско у човеку, одавно понављам да су се људи врло мало еманциповали у последњих 5000 година.

Upravo to. Ajde, ovaj je stvarno bio kriminalac, ali ljudi su bre juče slavili u Bengaziju zato što su Gadafiju ubili sina i unuke.

U napadu su stradali Gadafijev sin Saif al-Arab (29), unuk Saif (3) i unuke Kartag (2) i četvoromesečna Mastura.