Prijava

Dobio sam od teče mašinicu za motanje pljuga.E, sad potrebna mi je pomoć, ako neko zna ili ima ideju kako da improvizujem.
Mašinica izgleda ovako:

http://electronics.pickegg.com/Electronics-image/2010-9/2-in-1-Steel-Cigarette-Roller-Mascots-Tobacco-Rolling-Machine-Smoking-Tool-with-Storage-Box-Silver-6342144541040625001.jpg

Platno na njoj je previše razdrndano, to jest rasteglo se.
Da li neko ima ideju kako to da sredim. Jel moguće da sam zamenim platno?

Molim bez prdenja po temi!

Jao ja sam imao RIZLA masinicu, obozavao sam je. Ja je ukrao caletu, a onda su je meni ukrali :( Doduse, ja nisam pusio, to mi je sluzilo za dzointe tu i tamo. Valjda ju je lopov bolje iskoristio.

To "platno" je zapravo plastika, jel' tako? Ako mozes da rastavis masinicu, tj. da navuces platno, kontam da bi mogao da "zavaris" neko jace "platno" umesto toga, na onoj masini za kese za zamrzivac?

Pravim rolerima ne treba mašina!

Ne ovo je baš platno, imam i tu sa platičnim "platnom", znam na šta misliš. I nema ni jedan jebeni šraf na njoj....jedino da ga isečem....

EDIT:

Ovo je isti model koji imam..

http://pictures.todocoleccion.net/tc/2010/06/11/FTYCHGF%20040.jpg

Ne vredi da ga seces, ali ako je bas platno, onda ga zamenis za drugo platno, usijes na licu mesta i prevrnes sav na unutra. Jedino da nadjes slicno platno, ostalo je sve rutina.

Aj,probaću...kevu moram onda da iscimam da mi ušije.....operisan sam od toga....

Mora masinski da se usije, da bi bilo ravno i zategnuto. Posle samo prevrnes taj sav ka unutra, i lepo sredis ivice da se ne pocepa. Ne ti, nego neko strucan.

лажеш да ћеш мотати пљуге овим.

Motam ih već....al' oću da je sredim ....