Prijava

Користим Вин7, нисам имао проблема ако не рачунам један систем ристор када сам наватао неки адвер, све је добро шљакало након систем ристор. Е сад, замрзава јебени вин експлорер односно сами прозори, некад се само ресетује, а некад замрзне цео комп. По мом искуству тад је ствар рикнула, мора на добош системска партиција.

Ево шта сам предузео од корака:

Скенирао са пар различитих антивируса, није нашло ништа.

Искоритио онај антималвер, нешто на м се зове, онај који сви препоручују, нашао неке тројане, шатро скинуо, али опет не ради.

Погасио срања која гуше меморију рачунара. Опет багује.

Најгоре што ми се десило су повремени излети прозорчета на коме пише Мајкрософт Виндовз ис нат риспондинг лоло.

Е сад, из сејф мода са нетворкингом шљака океј, тако сада приступам сајту. У последње време сам скинуо око 30 гига хаде њаве, и још око 40 гига различитих којештарија са нета, па каирам да од силног торентлука и рапидшеровања мора да рикне нешто. Иначе, не пазим на које сајтове идем, чим видим сису ја кликнем.

Ако имате неко решење, пошто сам у овом периоду заузет цео дан, па не бих сада да обарам систем и да губим време око те јебаде. Не могу да користим из сејф мода
оно абоде срање за пдф фајлове, а то ми је тренутно веома потребно.

Иначе, не пазим на које сајтове идем, чим видим сису ја кликнем.

хахаххахахах :Д

Иначе колико имаш антивируса сад на њега?

Сад видим да ти пуца експлорер....
Мени се дешавало ово, мислим да ми је вирушчић неки нешто изио и онда је почео овако да ми кења... Нпр кликнем десним кликом на иконицу ПУФ оде :)

Имам један антивирус, него сам их мењао, пробао да скенирам са више различитих. Да прво је само замрзавао вин експлорер односно прозори, а касније се појавило мајкрософт виндовс ис нат риспондинг прозорче.

Контам да само поново дизање система помаже. Ако имаш 2 партиције, све што ти треба рокнеш на једну, а на другу поново дигни систем. Поготово је седмицу лако дигнути, баба из старачког може без проблема. Мени се исто губио Експлорер тако, али јбг кад си нон стоп на нету, скидаш порниће ово оно, мора се нешто сјебати.

Pre reinstalacije, probaj ovo:
Control panel =>Internet properties=>Advanced=>Reset
Trebalo bi da upali

Ако је само партиција у питању, обриши непотребну,а све податке негде пребаци. Мени се десило да ми је комплет страдао хард због једне партиције.

drdexi

Pre reinstalacije, probaj ovo:
Control panel =>Internet properties=>Advanced=>Reset
Trebalo bi da upali

Хвала декси, урадих тако, али морам да напоменем, не багује ИЕ, моји маторци га са времена на време користе, ја то не укључујем. Баш ВИН експлорер забагује, ресетује се, а након неколико таквих забода, замрзне цео комп, ни остале ствари не шљакају.

Probaj ovo http://www.youtube.com/watch?v=wDTcPl2PLPk, na svoju odgovornost. Nemoj restartovati dok onaj sfc sken ne zavrsi.

Иначе, не пазим на које сајтове идем, чим видим сису ја кликнем.

Jedna od najjačih rečenica koje sam vidjela ovdje u zadnje vrijeme.

Fino digneš sistem i gotovo, ovako ćeš se vjerovatno jebati i jebati sa tim, neko vrijeme će raditi kako treba i opet će se sjebati. Ja sam imala sličan problem i kao riješila (ne sjećam se kako), al sam svejedno morala dizati sistem nakon par dana, sve otišlo u tri lijepe.

Ма нек га држи још метар дана, не могу сад за време рока да се јебавам око инсталације система. Видећу до краја дана да ли ће опет да багује.

I meni se isto dešava trenutno,ali nemoguće je da imam virus,pre nedelju dana sam instalirao Win7 i nisam skidao kojekakva sranja sa neta. Još jedna stvar,dešava mi se (sa Skajpom npr.) da je uključen program i da kad kliknem na njega prozor samo ode u stranu i ne mogu da ga vidim tako da se izrazim.Neki savet?

Probaj onaj video sto sam okacio iznad.