Вукајлија која се врти око 20 аутора, ко је крив?

1. Korleone
    Kao što ni ne propuištam priliku da tek napisanu defku bacim u odabrane kao što sam juče uradio sa Uroševom (Gosti iznenađenja).

Pristrasnosti nema bar sa moje strane, svi ste mi isti.

Na stranu što je ova Uroševa definicija odlična, rekao bih da je ta vrsta izbora subjektivna (drugim rečima - pristrasna).
    Meni je svejedno, samo smatram da braniš svoj stav pogrešnom argumentacijom.
    Što se tiče onog izbora definicije dana, ni on nije bio nepristrasan, pa samim tim ništa bolji od trenutno aktuelnog pregleda odabranih definicija.
    I dok je postojao slučajan odabir definicija (čega se mali broj autora seća) bili su privilegovani autori sa većim brojem definicijia.
    Moj zaključak je da će uvek biti nezadovoljnih, a za to nema leka.

2. Е да. Мрзим када дође неки лик који се регистровао пре недељу дана и крене да кења по форуму као да зна све.

Ти се иначе ниси регистровао пре пола године, па си мудра Кајла Вукајлије и знаш све, па можеш то да кажеш.
    А толико је небитно чије ће ствари бити на насловној, само ако су добре. Глупо ми је само што или завршавају много добре ствари(Бугари) или говна( http://vukajlija.com/koriscenje-velikih-reci-kako-bi-ispao-pametan/258065 , као и 90% од тог лика). Јбг, зна се ко вози трактор а ко отвара капију. А ја не возим трактор.

3. Mićko, ja tebe ništa nisam razumeo. Jebiga, glup sam valjda.

4. Bruce, otvori kapiju! ;)))))))))

5. Мићко, где сам ја себе спомињао? Ни у једном тренутку нисам то рекао, нити ћу. Само сам изразио своје мишљење.

6. Mićko, ja tebe ništa nisam razumeo. Jebiga, glup sam valjda.

Нема пара човек за нови трактор. Ето превео сам ти.

7. Sloba je za sve kriv. Još uvek...

8. ja sam među prvima primetio i predlagao definicije Agilnog za naslovnu - on je već sada priznat autor i piše dobro (i pomalo prečesto, ali jbg).

Hvala, Ox. Pišem prečesto, jebe me ktitor. Kad već imam mogućnost, ne mogu da ne napišem nešto. Isti slučaj kao sa onom Fobijom od piva, lololo.

I da, Bruce i Ella84 su ti koji me prate pre svih, pre nego što je uvedena opcija praćenja :)

U svakom slučaju, mislim da su Bruce i Korleone gore sve objasnili. Kao neko ko je ovde nepuna tri meseca (doduše, redovni čitatelj znatno duže), a četiri puta na naslovnoj, ne smatram da sam zapostavljen, daleko od toga i mogu da kažem samo sledeće... PIŠITE KVALITETNO!

Pored toga, budite povremeno aktivni u komentarisanju, ili na nekoj temu, ukoliko mislite da ste zapostavljeni, pa ćete biti i primećeni. Naravno, bez samoreklamiranja. Ako mi se dopadne neko kao autor, a nije priznat (kao pre neki dan Wava), lično ću ga pogurati, jer bacam pogled i na najnovije definicije. A ljude koje pratim... e njih se ne odričem i ta opcija mi baš odgovara!

EDIT: Ala me sjebaste odlaskom u offtopic, dok sam ovo skucao :)

9. Mićko, ja tebe ništa nisam razumeo. Jebiga, glup sam valjda.

Хаха, ниси, него се ја превише уживим после неког времена куцања, па ни ја себе не разумем после пар месеци. Не бригај.

10. Eto, sad sam dobio naslovnu i pobrisao govna koja sam pisao. Nista nisam uradio,nikakav dil sa modovima vec neko je jednostavno uzeo i procitao mi par defki. Agi, nadam se da nisi zaboravio ko te pratio dan posle njih. :-)

11. En_Dotter
    Вукајлија се врти око једног аутора - каизена. Помири се са тим. Којих 20?
    Читај редом и допринеси коментарима, како би остали видели и те друге. И не празнословите више о већ ипричајној теми по стоти пут.

Ovo je prava priča, plus neko reče da će dobri autori uvek da isplivaju tj da ništa ne može da ih spreči. Mislim da je to to.
    Ja pratim neke modove, neke stare a neke nove autore, dakle potvrda priče je, ono što mi se sviđa to čitam. Da u narednih 10 dana autor XYXYX dođe i napiše 10 definicija koje će da me nasmeju ili nateraju da prokomentarišem kako je dobro napisano HOP! eto ga u mojoj listi. Dakle, kvalitet ispliva u 99% slučajeva, ne može jednom definicijom mesečno da se stekne popularnost, i ja sam pisao neka sranja ali vremenom se iskristališe pa nestane i to. Neka svako pogleda svoje početne i poslednje definicije.
    Suma sumarum, ako se vrti oko njih (nas slobodno mogu reći) 20, onda neka se ostalih 20000 uključe i pišu, ja neću da rovarim po neaktivnim profilima a neće ni ostali, jer jebe nam se.

12. Agi, nadam se da nisi zaboravio ko te pratio dan posle njih. :-)

У преводу: Агилни, пратио сам те док си био млад, невин и непознат, сад ми прогуравај дефиниције и уздижи ме у небеса.

13. Mićko, ne diraj mi Matriksa, pratim ja njega odavno :)

14. У преводу: Агилни, пратио сам те док си био млад, невин и непознат, сад ми прогуравај дефиниције и уздижи ме у небеса.

Ne, prevod glasi ovako: Nikad ne zaboravi one koji su ti pomogli da postanes poznat. Bio sam jedan od tih ljudi i nista ne trazim zauzvrat, samo drugarstvo.

15. Inače, sad sam proveravao, u poslednja 24 časa, aktivnost beleži 330 strana autora ,pomnožite to sa 20 dobijate cifru od 6600 ULOGOVANIH AUTORA ZA 24 ČASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pa što niko ne piše ništa koji kurac! Ljudi, to je celo jedno manje mesto u Srbiji i to za samo jedan jedini dan! Ej bre! pa svako da napiše jednu normalnu definiciju mesečno... No dobro, ne mogu svi ni da pišu ali od 6600 ljudi najbolju jučerašnju definiciju oceni 90 ljudi.
    Toliko.

16. Srž ove teme je mahom sujetisanje i patetisanje.
    Sad ispada da recimo Dog ili Stajimir treba da prestanu da pišu kako bi neko sa sranje defkama došao do izražaja.
    Ovde je prisutna konkurencija, pitanje koliko zdrava, ali nemož tražit svoju popularnost na foru da se ućutkaju tih 20,50 ili 100 koliko ih već ima.

Budi glasniji, idi na jebanje, lupaj minuse, uplati ktiotroa, seri zajebavaj uradi bilo šta a ne da se žališ na likova sa napisanim po 500-1000 defki!

17. Ццц, све неки пратиоци. А Буксна прати Агија пре него што је овај уопште дош'о на Кајлију лолололо

18. о томе ти причам, ја пратим букснин дупли који ће отворити за пар дана.

19. Caro nemoj da se uvrediš, ali ovo što si rekao malopre stvarno ima smisla. Malo grublje, ali odlično rečeno.

UBR: Nemoj sad da pomisliš da ti se ja nešto šlihtam...

20. Букснетина™
    Ццц, све неки пратиоци. А Буксна прати Агија пре него што је овај уопште дош'о на Кајлију лолололо

Uf, Buksno, ne mogu sve ni da vas istaknem odjednom :) Častim te pivom posle fudbala u subotu. Eto privilegovan si u odnosu na ostale pratioce :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.