Prijava

Imam na kolenu, od pre 20 godina. Okliznula sam se na moru na nekoj kozijoj strmoj stazi, zabio mi se u koleno oštar kamen veličine većeg klikera i tu ostao dok nisam stigla u bolnicu, morali su da mi seku kožu da bi ga izvadili jer se zabio u kost , a koža ga u međuvremenu prekrila.

Najupecatljiviji mi je na kaziprstu desne ruke. Pala staklena kosarkaska tabla na mene i njega su najvise sili jer se nekako rascopao. Kul mi je. Dobar deo ljudi misli da idem okolo i bijem ljude, zbog njega. Izgleda kao da sam nekom dobrano odvalio vilicu.

Imam i duž celog levog dlana, kada sam mislila da je prozor odškrinut i gurnula ga šakom ..naravno bio je zatvoren, a meni šaka proletela. Bila sam na bolovanju mesec i po dana, nije loše :)

Muus, iam ispod desnog oka i malčice na kapku ožiljak od flaše. mogo sam bez oka da ostanem u jednoj tuči, ni kriv ni dužan sam stradao, ali lažem ljude da je to bio presudan moment u tom fajtu, kad sam ih plenio najviše, a lik mi zaglavi flaju u oko. Padale cure.

Malo ispod kolena imam ožiljak koji sam zaradio kada sam kao mečka skako pored neke slomljene ograde i zakačio o ekser koji mi je ostrugao kosku i raščerečio meso. Dužina oko 5- 6 cm.

Sa unutrašnje strane butine. Dok igrao na nekom poljančetu fudbal kao klinac seo u travu i seo na drvce koje mi se uvuklo u butinu. Imam jedan na preponi sa operacije i na desnoj ruci od šerpe mali ožiljak.

На образу (не знам који беше, мрзи ме да се огледам лол) имам рупицу од рођења. Није неки ожиљак, ал оно, примећује се...На нози, два уочљива - један на колену, зарадио кад сам се разбио као клинац, а други кад сам имао неких 7, 8 година, друг ми је пустио импровизовани чамац, који смо носили нас четворица 2км до језера, на ногу, па ми се зарђало гвожђе забило у исту. Чамац сам ја конструисао, и иако није мого да се помери вероватно ни моторним погоном, није могао ни да потоне, па смо са њега скакали и изводили керефеке.

Na oba koljena, na oba lakta, na desnoj sisi, na desnom dlanu, na desnom guzu i na junoši. Najbolju priču ima ovaj na guzu, prob'o me burazer vilama za sijeno (al' ne onim sa četiri šiljka, već onim sa dva, zvučna viljuška fazon). Šta zna dijete kako možeš ubiti čovjeka :)

a onaj na junoši? daj ne drži nas u neizvenosti čoveče!

Uklanjao hirurškim putem nešto...viška :)

auć. dovoljno si reko. Selam Alejkum:)

Imam ožiljak na unutrašnjoj strani lista, opekotina od auspuha motora. Ne primećuje se baš mnogo, ali ipak je tu.

Imam na vugli ožiljak tačno je deo ispod kose a deo na gornjem delu čela. Nije nešto veliki, uglavnom rascopao sam glavu na to isto mesto dva puta u razmaku od pola godine, tako nešto... Davno to beše

што си јахала ауспух спавалицО децко?!

Imam jedan na lijevoj ruci. Kad sam bio mali gađali teglu nabijenu na štap, i razbio je ja na pola, još stajala na štapu. Ja da je skinem, onaj špic hladno u ruku. I evo ga, nakon 12-13 godina i dalje je tu i vjerovatno će ostati do kraja života.

menijesamodosadno, mladost ludost, šta da se radi.

Од претпрошле зиме, имам један мали уз брадају, један велики испод, и два мала испод велика од операције плућова. Да спојим линијама личило би на слово А хе, хе. Ако желите слике, питајте Срну да вам пошаље, има...

Имам дугачак ожиљак североисточно од спловила. Кацам имао мало годиница, није хтело лево јајо да се спусти и морали су да га спуштају :( Имам и један ситан на мошницама, због истог тог срања (ваљда су морали да га одоздо ухвате да га фиксирају, шта ја знам).

Имам три ожиљка на глави, зато и пуштам дугачку косу.
1. Девес девете, у рату, склонили се из Приштине на село, а ја као дете из града, до тада се нисам играо око пољопривредних алатки и нисам знао да не смем са њима да се играм, па сам се зајебавао на тањирачи, пао уназад и раскрварио главуџу.
2. Двехиљадите, Крагујевац, буразер ме закуцао љуљашком, тј. ногама док се љуљао зато што сам био кретен и претрчавао испред. Ни дан данас се не осећам посебно пријатно око љуљашки, тако да контам да ће моју деца мајка водити на љуљање.
3. Такође двехиљадите, тада најбољи ортак и ај се посвађали код њега гајби (ако се добро сећам, било је око тога ко ће бити Микеланђело, а ко Рафаело), он дохватио сестрину дрвену кломпу и закуцао ме у главу.

Ево таман да се распитам, је л' само ја имам екстремно видљив ожиљак од БСЖ вакцине на подлактици или има још таквих?

има још таквих