Prijava

Naslov je jasan.

Taj i taj moderator to i to radi dobro.

Taj i taj moderator to i to ne radi dobro.

Ovo je neki obrazac kako bi bilo poželjno da izgledaju postovi.

Bez vređanja.
Spem svesti na minunum.

Udrite. :)

О раду, Френки, не У раду. Кад тако ставиш стичев људи утисак да смо не писмени. :))

Pa ono,kao, uglavnom ste okej, kad-tad se u odabrane provuče i neka sranje defka, inače su prosek, mogli bi ste da bidnete i strožiji što se tiče pravila za pisanje defki(užasno me nerviraju ošišane defke koje bleje tako danima,mesecima,jebenim godinama), postere ne gledam pa nisam upoznat sa situacijom, e i mora da vas pohvalim što ste turili moju defku od pre hrista na naslovnu.

Spem svesti na minunum.

Ovo je realno, kad neko napise "bez spema", to je kao kad vam na TV-u kazu "ne menjajte kanal".

Nemam nekih vecih prituzbi, osim sto ondulatori ne vole da gledaju postere, pa se tamo gomilaju TONE smeca. Ljudi jesu osetljivi na definicije, ali postere treba nemilosrdnije brisati, jer u njih nije ulozeno skoro nista.

Takodje mi se ne svidja tendencija rasta broja zena ondulatora, na stetu muskaraca. S obzirom da su na sajtu autori daleko brojniji od autorki (molim Kaizena da ovde ubaci zvanicnu statistiku), takav bi trebalo da bude i odnos ondulatora. Nista licno, i bez pominjanja kuhinje, samo prosto nije logicno. Plus sto su dobri autori medju zenama toliko retki, da se mogu na prste nabrojati. A biti "kvalitetan" autor je osnovni preduslov za onduliranje.

večeras ću kad mi prođe ban na Fejzu da se proserem sad ne mogu.. Frenki, lepa tema

Modulatori su fini ljudi, koji vole vukajliji, ponekad jedu govna ali i to je za ljude. Sve u svemu solidna dvica.

О раду, Френки, не У раду. Кад тако ставиш стичев људи утисак да смо не писмени. :))

Ja utiskam samo u Miru. :))
Nemoj da mi spemuješ temu. Sad ne mogu da te banujem ali i dalje mogu da ti brišem postove. :p

promenio sam malo prvi post. moz se i ulizujete bez razloga ako ocete. ne morate samo da nas pljujete bez razloga :)

Takodje mi se ne svidja tendencija rasta broja zena ondulatora, na stetu muskaraca. S obzirom da su na sajtu autori daleko brojniji od autorki (molim Kaizena da ovde ubaci zvanicnu statistiku), takav bi trebalo da bude i odnos ondulatora.

Не верујем да су мушкарци далеко бројнији укупно, али међу најбољим ауторима јесу. У првих сто аутора има једва десетак жена, чини ми се.

ЕДИТ: 11 жена, сад избројах. И то је пар њих ту само због квантитета. :)

Zameram Frenkiju jer me je banovao na 7 dana, tj. sa 3 dodo još 4 dana, i u sudu u Zimbabveu imaš pravo da se žališ na odluku suda. Još ne mogu da zaboravim Lullaby jer me je banovala na 30 dana onda, a dajem ruku ako sam hejtovao 10 autora, teoretske šanse nema, jer ja sam tad tek krenuo da ocenjujem defke, stalno sam ranije ocenjivao postere, šanse nema znači. Al dobro, oprošteno joj je. lolo Zameram svim modovima jer slabo stavljaju sleng na naslovnu, ima mnogo više onih drugih defki. Zameram im što nemam ni jednu defku na naslovnu, al to su moji lični kompleksi. S druge strane, svi su dobri likovi, nema šta...

edit: E jebiga, malopre je nešto pisalo na foru šta zameram... zato sam pisao samo šta im zameram, ili sam se utripovao.

nisu zene losi autori, ali ih boli stojko koga nemaju da mere taj isti stojko koga nemaju koje su na listi.
zato ih nema medju autorima sa visokim skorom.

Generalno, jaka četvorka.
Najveća zamerka je sporo reagovanje tj. sporo brisanje vnugo "definicija".
Isto važi i za vnugo postere, ali njih ne samo da sporo brišete, već i mnoge ostavite u životu.
Uzimajući u obzir da je kaizen gazda i da čovek pokušava da uskladi kvalitetne autore, zajebante, retarde, ollanika, posterdžije, osnovce, isfrustrirane devojčurke itd., vi modovi ste se poprilično dobro snašli.
Iskreno, da je sajt po mom ukusu, promenio bih mnogo stvari, ali "svijetu se ne može ugoditi" i to mora biti svima jasno.
Ne znam šta koji mod radi, pa ne bih da ih razdvajam.

Ma ja vas sve obozavam. Svi ste mi zlatni

Ja ne znam koji modulator radi dobro a koji ne.. Mogu da pricam da li su strogi prilikom bana, ali to me ne zanima ič. Ali ja ne znam koji mod postavlja odredjene defke i postere u odabrane, a to me najviše zanima. Gledajući sve kao jednog dobri su, svako radi svoj posao. Jedino me Džimi banovao na 2 sedmice, i zaboravio (ili nije hteo) da me odbanuje, pa se to razvuklo na 2,3 meseca.. Ali on nije više mod :D

Jedino me Džimi banovao na 2 sedmice, i zaboravio (ili nije hteo) da me odbanuje, pa se to razvuklo na 2,3 meseca.. Ali on nije više mod :D

Не кажи двапут! :P

večeras ću kad mi prođe ban na Fejzu da se proserem sad ne mogu.. Frenki, lepa tema

Odbanovao sam ti FBmanijaka da se slučajno ne desi da ti ne stigneš da kažeš šta imaš pa da posle bude ovo-ono. Odma' udri dok je sveže.

Neće se niko valjda ljutiti zbog ovih par sati. :))

Ali on nije više mod :D

Nije kurac, pogle malo bolje listu. :)

Dobri su moderatori, to su moje bivše kolege, i ne bi bilo lepo da serem po njima. :p E sad, što bih ja bio bolji od njih, to je već druga stvar. :)

Једино што замерам је доста споро брисање дефиниција. Има много неквалитетних дефки на сајту и сваким даном их је све више и више. У последње време узмем да читам дефиниције и на десет прочитаних страна дам 5-6 плусева. О постерима нећу ни да причам, на њих идем само кад 'оћу да смањим разлику у броју датих плусева и минуса. Толико.
Затим, сматрам да насловна страна треба мало ажурнија да буде и да се стави више нових дефиниција које сами модови ископају негде.

Е да умало да заборавим, не спемујте тему модови! :)
ЕДИТ: Френки што постављаш коментаре по два пута? :Д

Не кажи двапут! :P

Hahahaahah!! Ne verujem.. Šešelj se vratio hahahahaha!!