Marfi! Znam gde stanuješ i naći ću te kad-tad
  • a

Dakle ovo je tema o Vašim ličnim doživljajima poznatog nam autora Marfija i svih njegovih zakona. Ubacujte svoje zakone, pravila, aksiome, paradokse, pandane i sve što mislite da spada u dotičnu kategoriju.
    Spem je poželjan ukoliko je konstruktivan, interne fore- naravno.
    Počnimo

Aurorino pravilo grabljenja prilike
    Svaka je šansa dobra ukoliko je prava.

Aurorin zakon poslednje rizle
    Verovatnoća da će poslednju rizlu upropastiti kiša srazmerno raste udaljenošću od civilizacije i otvorenih kioska u po noći.

• M

Vukajlijino pravilo otvaranja nove teme:
    šanse da neko napiše zajebantski ili posprdivački prvi post (osim posta otvarača teme, a taj se ne broji), su 99 %.

• merci

Marfijev zakon otvaranja nove teme: 99,99999999999999999999999999...% je vjeroatnoca da ista ili slicna tema vec postoji.

• a

A ne, gledala sam, nije to-to. Ovo su naši lični doprinosi kao autora sajta. Zato je tema u Zezanju. Jer Marfi je ipak studiozan lik, onaj je za Vujakliju, ovaj je za Vukajliju, kontaš Merci?

• merci

ahaaam... bice da mi se pokvario senzor za originalnost. ovdje je svakako ne vidim. mozda treba da se opravim.

• a

Ma jok, nije poenta u originalnosti, nadoći ćeš u vožnji, probaj.

• merci

gdje me nadje... ni da vozim ne znam. zadnji put kad sam drzala volan, kamion je trebao da izvlaci auto, a ni motor se nije usrecio mojom voznjom... :)

• a

I mene su jednom izvlačili fapom iz šanca. Dakle - Šanse da potrefiš šanac zamaskiran nepokošenom travom se povećavaju ukoliko si- ženski vozač.
    eto, ajmo dalje.

• Bruce

Bruce-ov prvi zakon Vukajlijaškog delovanja:

- Nikad ne možeš napisati neki tekst na koji nije moguće napraviti spem.

Bruce-ov drugi zakon Vukajlijaškog delovanja:

- Što si pijaniji to bolje ocene dobiješ na defke.

Posledica prva dva zakona:

- Što si pijaniji to te više spemuju.

• a

:)))) Brao bruce, to se traži.

Millerov zakon
    Nikad ne znaš koliko je bara duboka dok ne staneš u nju.

Vukajlijski dodatak Millerovom zakonu
    Nikad ne znaš koliko u bari zapravo ima krokodila dok ne otvoriš temu na forumu jedino što znaš je da ćeš biti pojeden.

• M

Zabluda o Marfijevom zakonu gravitacije i odskočne sile:
    Ma koliko god pojeo meksičkog skačućeg pasulja uoči košarkaške utakmice, šanse za veći skok ti se neće povećat, usprotiv.

• a

Zabluda o Marfijevom zakonu gravitacije i odskočne sile:
    Ma koliko god pojeo meksičkog skačućeg pasulja uoči košarkaške utakmice, šanse za veći skok ti se neće povećat, usprotiv

Dodatak Mešjinoj Zabludi o Marfijevom zakonu gravitacije i odskočne sile
    Ali se zato povećavaju šanse za horizontalno ubrzano pravolinijsko kretanje na raketni pogon.