Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E sad ne znam da li ste čuli ali sutra bi opet trebao da bude smak sveta, pa čisto da vas obavestim da se pripremite. ;)
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-preacher-warns-end-of-the-world-is-nigh-21-may-around-6pm-to-be-precise-2254139.html
У јеботе, па то сутра!
Ja ostajem u Doboju, svejedno kasnimo za civilizacijom nekih 40-50 godina, imam fore da proživim.
ma daj bre...
ma lazu beee
Ahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahah
U kolko sati?
Ima i to, negde oko 6 uveče u Americi, ne znam koliko to kod nas dođe.
Oko 12 popodne otprilike, čini mi se :D
EDIT: Kod nas
ja mislim da je 6 sati vremenske razlike, ali opet zavisi da li je istocna ili zapadna obala, ali racunajte da je onda kod nas u ponoc smak sveta.
Dobro je, stizem na Partizan
Sreća pa sam danas zakazao krkanje i napijanje!
Idem odma' da potrošim svih 50 evra ušteđevine :D
Није Добој, ал' исто каснимо мало :)
Pa taman onda sutra naveče do grada nacugati se i boli nas kurac, može bit i dvajest smakova, neće smetati. Ko preživi neka napiše nešto ovdje. Ko ne napiše, jebi ga, šaljem mu poslednji pozdrav.
E da, ti Džanki, odmah uplati sve pare na neku dojavu.
znači sutra je...pa dobro...
Samo se vi zajebavajte, ja sam sklonište napravio.
Kako sutra? Zar nije 2012.?
Postajem pravoslavac da bih dobio 2 nedelje gratis.