Prijava

Pušten u prodaju za konzole danas. Naravno, morao sam da saznam kraj, prvi komentar je: JEBO IM PAS MATER DA IM JEBO MATER. A drugi komentar je: Sranje se nije završilo, sranje tek počinje. Zbog spojlera nisam hteo da kačim klip, ali ako ima zainteresovanih i radoznalih poput mene okačiću.

koji sam kreten, pitam nešto, a ne čitam ni naziv teme na forumu, hahah

Изашо? До џаџа. Ај ако неко почне дигра нека остави утиске овде.

Da li je izašao krek za dijablo? Koštunica sam priti mač.

Nije, i ne znam kad će, stvarno prevršiše svaku meru.

Strašno. Razočmaro me Skidrou. Počeću ja da igram, ali ne u sred kolokvijumske sedmice.

Pošto ja imam XP i samo 2 GB rama ne mogu da ga igram jer uopšte nisu hteli da rade igricu za starije operativne sisteme, tek od Viste pa nadalje, ali, pošto sam veliki zaljubljenik u assassin's creed počeo sam da gledam kompletan walktrough, nakon odgledanih negde oko 2 sata mogu da kažem da ovaj AC jebe, odradili su ga svaka im čast, jedino što su debelo usrali kraj, ali ne bih da spojlujem...

Ajde? Pa ja imam sedmicu i NEĆE DA RADI Assassins Creed. Na XP-u radi, samo je tebi preslab komp, verovatno zato.

Ajde? Nađi mi samo jednu osobu koja ga igra na XP-u, izguglaj malo i proveri...

Evo našao sam sebe, ja sam igrao na xp, al mi je jak komp. Na sedmici, a imam original, dakle ništa piraterija, ova igrica neće da radi, a skidao sam je 5 puta. Guglao sam i ljudi kažu da ni njima ne radi na sedmici.

Assassins creed 3 je NEMOGUĆE igrati na XP-u, i ja sam igrao sva 4 prethodna na ovom kompu. Kad si to uspeo da ga igraš prijatelju kad je juče pušten u prodaju za PC?

Minimum System Requirements

Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
RAM: 2 GB (4 GB recommended)
Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
DVD-ROM: Dual-layer drive
Hard Drive Space: 17 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection
Supported Video Cards at Time of Release:

AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better

A jebem te haha, pa jel vidiš gore da pišem Assassins creed, ne Assassins creed 3 haha! Pričam o prvom delu jbt!
xD

kad je juče pušten u prodaju za PC?

Imas na netu krekovanu verziju vec nedelju dana. Nisam bas neki fan serijala, igrao sam samo Braderhud. On mi se svideo.
Vise sam fan jedne druge ubicine veroispovesti - HITMENA. Cekam krek kao ozebo sunce :)

Ајде неко у кратким цртама да ми напише шта се дешава у трећем делу јер моја канта не подржава игрицу. Може овде или на пвт.

Ajd ja ću, ni moja kanta ne podržava, ali znam sve, ne može ukratko.

Dezmond i ekipa idu u Njujork jer je tamo glavni vault u kome se krije nešto što će spasiti svet, provaljuje da mu treba ključ, a ključ će naći tako što će proživeti sećanja svojih predaka (kao i do sad), prvi predak je Hejtam Kenvej, Englez, koji sa ključem (ne bukvalno ključ, ali neka ogrlica kao), dolazi u Boston, u potragu za vault-om, tu pravi ekipu, zaljubljuje se u Indijanku, nalazi vault, čini mi se ne uspeva da uđe i pravi Indijanki dete, dete je Konor, s kojim inače nastavljaš da igraš kasnije, na kraju Hejtamovog dela saznaješ da je Hejtam templar a ne asasin, mislim da Hejtam i ne saznaje da mu je Konor sin, i obrnuto. Hejtamov bliski prijatelj i saradnik, Čarls Li, uleće u selo ubija sve, i Konorovu kevu, i samo Konora ostavlja živog, on potom pristupa asasinima i tu ga obučava neki čiča koji se zove Ahil. Posle ima milion jebavanja oko te američke revolucije, tu se nešto i petlja Džordž Vašington, bla, bla, bla... Hejtam i Konor sarađuju jedno vreme zajedno, ali pošto je Konor hteo da rokne Čarlsa Lija, a Hejtamov zadatak je bio da ga štiti tu dolazi do sukoba njih dvojice, i Konor rokne Hejtama, posle i Čarlsa Lija, normalno,. U međuvremenu, Dezmond rokne Vidića i Danijela Krosa (jako bitan lik, ali se pojavljivao samo u stripu, ne u igrici), nalazi ključ, otvara vault i tamo zatiče Džuno, boginju iz bradrhuda, ona ga tera da je oslobodi kako bi spasila svet, u tom trenutku uleće Minerva koja kaže Dezmondu da je ni slučajno ne oslobodi, jer je ona zla i da iako će spasiti svet, vladaće njim, i to na jako loš način, tu se njih 2 svađaju kao kokoške, i objasne mu da ako Dezmond ne oslobodi Džuno, desiće se smak sveta i preživeće samo on i još par njih, obnoviće civilizaciju, i Dezmond će nkon smrti dobiti božanski status, drugi slučaj sam već opisao, s tim što ako Dezmond oslobodi Džuno, on umire ali svet ostaje čitav, samo pod, kao što napisah Džuninom kontrolom, i Dezmond se odluči da je oslobodi, i umre.

The end.

U špici se pojavljuje Konor i saznaje da ih je valjda zajebao Vašington, jer im oduzeo zemlju ili tako nešto.

EDIT: Lik u četvorci je Edvard Kenvej, Konorov đed, a Hejtamov čale.