Prijava

Meni je na primer mnogo iritantno, pa ih ukoliko imam priliko obično bacim na zadnje sedište (lolo), ukoliko imam alternativu za prednje. Mnogo mi smeta kad se raskokodaču i histerišu za svaku sitnicu ili mogući udes koji je izbegnut. Napadi panike. To retko možeš da doživiš od muškarca, a i da doživiš to bi bilo do jaja, jer bi imao materijal da ga zaejbavaš narednih dvadeset godina.

Kada sam suvozač, samo dodajem bombonice. Skroz sam opuštena i uživam.

Тако је! Најгори су сувозачи жене, поготово кеве.

поготово кеве.

Potpisujem. Mrzim da vozim kad je ona u kolima. Da je stavim u gepek, nazvala bi me telefonom da izrazi svoj strah povodom nečega.

Е то! Возим нормално, и одједном почне да ми кења, те овде је опасно, те ово те оно, море марш.

поготово кеве.

I ja potpisujem. Ja sedim normalno, pevušim nešto, muž vozi a njegova keva počinje da daje savete. Uh. Rek'o ženo, ako je naučio da vozi ćuti i sedi. On zna bolje od tebe nego što ti znaš da promeniš brzinu a ne znaš.

поготово кеве.

Амин!

Пффф, опет генерализација.

Моја кева вришти на мене и прети да ме избаци из аута (њен је јебига :)) а ја некако увек имам нападе глупирања и лудила када је она сувозач .......

Moja keva je dobar suvozač, ne prigovara. Inače, što se ostalih žena suvozača tiče, pored njih se osećam muževnije, tako da, živele žene suvozači!

Jedan dan morao da slepam kolegu koji se vracao iz nsa sa raibom i ostao u kvaru....Negde kod koka kole u zemunu bacim pogled na retrovizor i vidim samo njega za volanom...kontam da nismo stajali nigde i blago se naslonim na papucu gasa da vidim oce li se bar malo iscimati...jok, on je samo kulirao dok mu je zena suvozac obradjivala menjac..