Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pih, jedan pratilac manje. Mobilni u ruke i glasaj, ščuo?
Peki, da li šaljem tebi na pvt na koju temu pišem defku ili ne?
Вучице, не мораш. :)
:) Hvala. :)
Хахаххаха мобилни.Е има да устанем школа ми у 12 почиње али упалићу комп само ти дам плус :)
Меч Пфцабара/Пеки д џем померен за пола 12 увече.
bojanboj- vučica 21
sutra u 12,00h
sutra u 12,00h
zgazi je jer je žensko, treba da zna gde joj je mesto!
Malo sam izvukla iz kontesta, ali tema je zaista zatrpana, pa recimo ako ne sediš za kompom 24 sata dnevno, a hteo bi da pratiš takmičenje i da ocenjuješ, nema teorije.
koji je kurac ovo sa ispalama i odlaganjima? svako zna otprilke kakav stoji sa obavezama, zato se i ugovara termin!! Ko zajebe termin, cekaj ga pola sata, ako ga nema, diskvalifikacija. sad cemo po pola dana da se jurimo pa sajtu..
Зато се и трудим да се све што је корисно налази у прво посту или у наслову. :)
Ox of Night’s Watch - XelA će se održati u ponedeljak negde između 11:00 i 11:20 ja nisam siguran u vezi tačnog termina jer moram na kontrolu.
Evo ga sat..
http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=35
Neće moći, imam podršku i dve glave više. :))) A mesto znam gde mi je, pored muža. Zato što razbijam u kuvanju više nego današnje devojke. Ko dođe kod mene i prste bi olizao i tanjir omazao.
Ima li koga da završi meč između nas trojice ? :)
Крај меча Дебилко и Моронко/Анхор
Дебилко и Моронко - 44:14 - 3.14
Анхор - 42:28 - 1.5, када се одузме казнени бод због кашњења, 0.5
Честитке победнику и захваљујемо се на учешћу Анхору. :)
Peki, imam kazneni bod.
Čestitke Debilku a bogami i Moronku ;) puno sreće dalje i njima i svima vama, drago mi je da sam bio deo ovoga.
<3
Браво момци честитам на победи :)
Честитке и Анкору на учешћу :)
Ћао. другарииииии :Д
Рекох ЛОЛу кад ћу моћ :)
Дакле стић ћу до 9 сигурно, осим ако не умрем :) Имам 2 сата да смислим дефку :)
Лоле, имаш предност с обзиром да ми је синоћ било тако добро и да ме боли курац за дефку :Д
Добро Смарко, не мораш у овој теми баш да се хвалиш да си јеб'о. :)