Prijava

*може и унесрећеног.

# Лололололоолол
# ЈА АРЧИМ
# ЈА ЈЕБЕМ
# Форyм дискусија у току члан А написао шта мисли о некој теми. Члан Б: „ ТОООО ЧЛАН А ЈЕБЕ!!!“
Члан Ц: ЧЛАНЕ А, ОПЛОДИ МЕ!
# Форум дискусија о сликарству на подфоруму „Култура“ два активна дискутанта причају о Рембранту, угрожени члан сајта упада:
- Рембрант ЈЕБЕ, камштотује нас све ОЛОЛОЛОЛОЛО
# (Политика и друштво, ухапшен Младић)
- Па добро људи, немојте да се примате на ове медијске представе, док ми причамо о овоме, сутра ће цена хлеба тихо на 200 динара.
Пацијент1: ОЛОЛОЛОЛО Дићмла сад може да вергла само оном нешлогираном руком
Угрожени2: Младић ЈЕБЕ, он не мора да вергла, теби су Пацијенте 1 обе руке шлогиране, а и да нису НЕЋЕШ ЈЕБАТИ ЛОЛОЛОЛОЛОЛО

Да ли вам овакав сајт делује познато?
Да?
Нисте погрешили, налазите се на http://www.vukajlija.com маја месеца, лета Господњег 2011.

Моронизација сајберспејса се одвија темпом надирања немачких дивизија на СССР лета 1941. С' тим што је, за разлику од овог, већ далеко поодмакла и не види се сценарио којим би се зауставила. С времена на време, понеки штићеник установа затвореног типа и буде банован, што га само дислоцира на нови налог и учини свецом и мучеником многобројним припадницима његовог јата. Треба ли бољи пример од узимања аватар слике недавно банованог специјалца (трајно, по који пут) и стављања на свој профил, од стране неколико веома активних чланова?

Свака, али свака новонаписана дефиниција (или постер) која вреди нешто и добије неки коментар, обавезно привуче ове мученике са својим ЛОЛОЛОЛО-АРЧИМ-ЈЕБЕМ коментарима.
100% форумских тема, од кладионице преко омиљених филмова до одабира најјефтинијег погребног предузећа, је испреплетано постовима поменутих ликова који нит' имају шта да кажу на задату тему, нит' то желе већ се самостимулишу својим коментарима. Раде то из њима знаних разлога.

„Е, јел постоји шанса да ја постанем модератор лололололо“ Ова просто проширена реченица у упитној форми је наизглед информативног карактера, а одражава потребу угроженог члана сајта да напише нешто на накој форум теми како се не би десило да на њој ништа не напише. И све то зачињено тим... изразом „лолололол“ или како већ, што би, колико се ја у то разумем (сматрам се несрећним због тога) требало да зачини исказ-питање одређеном дозом шаљивости и опуштености.

„лолололол боли ме курчина да ли је у`апшен или није.“ – Поред тога што нас обавештава о болним сензацијама поводом догађаја о којем се води расправа на форуму, овај члан нас је узгред обавестио и о томе да има полни орган замашних димензија. Koји га боли. И велики је. Ја се сада питам: шта га је конкретно натерало да упадне у расправу која га уопште не интересује?

Решење мистерије претходног случаја је и решење свих у овом посту наведених као пример: интернет логореја. О самом појму логореје сте можда чули као о поремећају који се манифестује непрекидном, неповезаном и компулзивном (присилном) брбљању. Интернет логореја би била суманута потреба да се нешто каже (напише) на сајберспејсу, без посебног, поентом условљеног мотива. Дакле, изношење, писање (брбљање) као мотив самом себи. Ту нема ни дружења ни разоноде, ни квалитетног провођења времена, већ искључиво самостимулисања, задовољења суманутог унутрашњег порива. Кадар сам да јавно кажем да је бар 40% написаног садржаја сајта (дефиниције excluded) последица претходно описаног. Аутор овог поста је од 9. Октобра 2009 саставио 1166 коментара на туђе дефиниције и постере и 319, ево и 320 форум постова. Не кажем да треба да служем као пример, али чињеница је да су неки чланови за годину дана и мање, неколико пута помножили ове моје цифре.

Да ли је овом сајту потребан психијатријски преглед? Или бар знатно пооштравање критеријума за СПЕМ? Моје мишљење је лако извући из претходно написаног.

Брате, ми то све знамо. Треба нам решење, а овде тешко да га има.

Da ti je ovaj uvodni post definicija, već bi mi bila u omiljenim.

Лололололололол, против.

natnat
Da ti je ovaj uvodni post definicija, već bi mi bila u omiljenim.

Аутор је већ написао једну дефиницију која је имала за циљ да опише тадашње стање на сајту. Фазон је што се то тадашње стање скроз изменило, и то у неком скроз другом правцу, који тад нико није могао да предвиди...

Аутор је већ написао једну дефиницију која је имала за циљ да опише тадашње стање на сајту.

Pa da se podsjetimo: http://vukajlija.com/pajvanizacija-vukajlije/143760

U vezi sa temom, nemam šta da dodam ni da oduzmem. Valjda će proći kao i svaka moda. A za "jebanje" van za to predvđene teme svakako se banuje.

VRATITE CARU DUSMANIIIIIIIIIIIII
SLOBODA LOLOLOLOLO-ĆANJU

sajt evoluira ka 4chan-u..o tome se radi....

hahahahah!
do jaja tema, da ne kažem lololo!
mada, u pravu si...sajber jama se preljeva...

Ај' бре закључајте ово. Лик нема питање, нити има неки предлог, него је дошао да напише 100 редова чисте глупости, у нади да ће неко одговорити. Пошто није, ја бих молио лок, јер је 100 других тема са предлозима и уопште много занимљивијих тема закључано тек тако, а људи бановани зато што су хтели да се СПРДАЈУ, што верујем да рипли не капира.
Ово је сајт за забаву, и свако може да се спрда како њему одговара. Било да јебе, било да арчи, било да лолоће, било да пише ове ''паметне'' постове као што ради ортак горе, а нико му због тога не кења.

Бускентино, ако не желиш да учествујеш у теми, нема потребе онда да тражиш њено закључавање. Исто као што ја не учествујем у "јебању", па опет не тражим да буде закључана нити спемујем у њој.

Realno čovek je u pravu. Sere mi se od "ololololoolololololoolo" i od Carine Zoro ekipe koja smara svud sa njim. "Jebe" i "arči" su mi donekle prihvatljivije "fore" sve dok se ne preteruje s njima.

Исто као што ја не учествујем у "јебању", па опет не тражим да буде закључана нити спемујем у њој.

Јебање је у играма, које се не виде међу активним темама и на које иде одређен број истих чланова. Никоме не може да смета јебање јер се не види. Исто као што не може да смета моја тема ''блеја на ћошку'' која има скоро 1000 страница.

ако не желиш да учествујеш у теми, нема потребе онда да тражиш њено закључавање.

Не желим да учествујем, али и сам знаш колико је БОЉИХ тема које су нешто и предлагале затворено тек тако, ето, зато што је дошао модератор и рекао ''лоцк'', а аутори који су их отворили бановани зато што су отворили ''дебилне'' теме, које су све сем тога.
Уосталом, боли ме уво, не учествујем овде.

тема које су нешто

Ово није тема за предлог, ово је тема за озбиљну конверзацију о сајту и тренутном стању на њему.

Ја се сада питам: шта га је конкретно натерало да упадне у расправу која га уопште не интересује?

gledaj ti si decko ocigledno promasio sajt. sajt je za ZABAVU. ako je tebi zabava da pricas o hapsenju mladica onda si ti u ozbiljnom problemu. ako si hteo da vodis dubokoumne razgovore o smislu zivota i poskupljenju zitarica u juznoafrickoj republici nadji neki prefinjeniji sajt, jbg ne znam sta da ti kazem. isto ko sto tebi smeta moje arcenje tako meni smeta tvoje palamudjenje i cao zdravo

gledaj ti si decko ocigledno promasio sajt. sajt je za ZABAVU. ako je tebi zabava da pricas o hapsenju mladica onda si ti u ozbiljnom problemu. ako si hteo da vodis dubokoumne razgovore o smislu zivota i poskupljenju zitarica u juznoafrickoj republici nadji neki prefinjeniji sajt, jbg ne znam sta da ti kazem. isto ko sto tebi smeta moje arcenje tako meni smeta tvoje palamudjenje i cao zdravo

Теби је за забаву. Некоме је за озбиљне ствари. Мени је, рецимо, и за једно и за друго.

Солидаришимо се браћо напаћена , оболела од интернет логореје !

А то што Бранкица хапси гробаре то популацију вукајлије боли курац а?

http://www.youtube.com/watch?v=ETfvSsMkxhE

sajt je za ZABAVU

gdje ovo piše? ja viđo da je rečnik slenga, a to odavno nije, pa što bi' onda morao biti isključivo za zabavu...

Gluperde lutaju daleko, a pametniji popušta. Jer, fascinantno je kako gomila mediokriteta koje su, kladim se, tukli u razredu pa im očajnički treba da budu deo neke, bilo kakve ekipe, ubije svaku dobru inteligentnu raspravu. Dovoljno je da takav buljuk nepopravljih kompleksaša okupi jedna dovoljno ekstrovertna ličnost.

Tako da verujem da odlaskom Care ova teletabis lajk pandanizacija ima kraja.