Sedmi konjkurš za najglupшi poster - гласање у току! немојте да се лајкујете и предлажете ортачки, превара се не исплати!

1. LOL, žene ne bacaju kupus po kući. One ga kuvaju.

(oprostiće mi dame na ovoj maloj šovinističkoj upadici.. ide nekako uz šunku )

2. е јебига :(
    Него имам утисак да си ме ти бановала ово сад што је било, па да ти захвалим из најдубље дубине душе доста си ми помогла :))))

Доста спема, кад се завршава коњкурс и ко броји гласове?

3. хаха, нисам те ја бановала, окле ти то? не знам ни да имаш дупли, камоли који је, сад глеам разлог бана :)

треба баракуда да преброји, а може и неко од вас ако хоће, свеједно..

4. Онда је неко други :прешкрабава Мулуцу и иде даље по списку: :)))
    Ја бих да је кул систем као што је Царимир организовао са ЈуТјуб снимком :дури се: :/

5. Ajd. Ja ću kad niki neće.

6. е, баракуда већ има нешто сабрано на претходној страни некој, па мош само наставти од тих бројева :)

7. http://vukajlija.com/var/products/posters/201107/172187/iii-5.jpg?1309903121

Ај нека запамти неко ово, па ставите за следећи конкурс. Греота да пропадне. :))

8. Peki štos koštunica osmi već otvoren :)

9. Не сам видео... Линковао сам тамо, ено вам. :)

10. и ко броји гласове?

Fala bogu, ja ne. :)

11. ТО БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!
    ШУНКА ЈЕ ЖИВОТ СВЕ ОСТАЛО СУ ПЕЧЕНИЦЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!

12. TOLE NAMESTIJO! PRAVDA ZA ŠREDERA JOKSIMOVIĆA!

13. Брука!!! ВУЛВАСАУР ФТЊ!!!!

14. победијо
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201105/106831/negde-u-banatu.jpg?1304867611

и овај коњкурс је прошао уз песму, весеље и намештаљке. и овај коњкурц смо успели да исфорсирамо неке већ унапред познате фаворите и исперемо људима мозак да су смешни. хвала вам другари, дружимо се на следећем већ уиграним корацима, публика је била 12 и олучујући постер, оставили смо срце на терену исмевајући постерџије ♥

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.