Prijava

Gledaj onog američkog nesrećnika cezara al ozbiljno ja se smejo kevi kad mi pričala nešto što je čula od njega a sad ga utišam lako kad krene da laje ko blesav

Настави, мора им досадит

Zaveži ih zajedno za stolicu pored kompa i nateraj ih da tako gledaju hajlajt klipove Peđe Stojakovića. Uspeće, veruj mi.

Ког Цезара, ко је тај?

Cezar Milan. Neki kereći mađioničar, radi sa njima šta oće, slušaju ga ko pacovi onog frulaša iz bajke.

Cezar Milan drogira pse. Ološ.

uzmi ćebe na kojem mačka spava pa ubaci kod psa, posle to ćebe opet stavi pod mačku i tako u par tura, trebalo bi da se navikne na njen miris pa će je lakše tolerisati... mada, šta ti ja znam o dresuri, mene je jedino moj pas ujeo u životu...

Па ја сам овог гледао на Дискаверију или тако неком каналу. Ај видећу шта ћу да радим... Хвала свима. Можда се још неко јави, нек остане откључана тема.

Da je Krajiški međed pa i da ti kažem nešto pametno, ovako ništa. Možda stvarno da ih zatvoriš zajedno pa ko koga nadjebe. Naravno kad macan malo poraste, nikako sad dok je mali ne smeš da ga ostavljaš samog. Mada ja kontam da je to taj mentalitet ljudi, pa onda i životinje povuku na gazdu.

Ја немам апсолутно никакав савет. Свратих само да кажем колико је одвалијо наслов теме.

Није ни то лоше :)

Mislim da moraš da poklanjaš punu pažnju psu, a ne mačetu.
Više se igraj sa psom, nego sa mačetom. Mače najbolje da što više ignorišeš dok je pas u blizini. Osim kad bude trebalo da mu spašavaš glavu. :)

Uzmi pa mazi kera, a nek se mače muva okolo, koliko već smije da priđe. Ako ti skroz priđe, a ti uzmi malo i pomazi mače, pa se opet posveti keru. Možeš i da ga odgurneš, mačke svakako ne pate previše zbog toga. Nek vidi ker da je on glavni miljenik. Trebalo bi da se odobrovolji, pa da mu ne smeta više.

Isto tako kad ih hraniš. Prvo daj njemu da jede, a mače ako se primakne, odgurni ga, opet da ker vidi da nije on ugrožen. i tako par puta, a poslije će mu možda i ker dopustiti da jede iz njegovog tanjira. Onda daj mačetu da jede i vidi oće l' ovaj da mu otme. Ako hoće - neka ga, pusti ga jednom, al mu drugi put (i kasnije) ne daj, nego mu daj sa strane nešto njegovo da jede.

Ako pas reži na mače, samo ga malo lupi po ušima. Isto važi i za mače ako krene da grebe ovoga. To dobro pamte, a ne ljute se na tebe mnogo.

U fazonu, tigrovi vole biber, ali mrze cimet :D

Ti to nešto o ciklami? :)

Komentari su vrhčina, a naslov teme JEBE!!!

Проблем је што су сви одушевљени мачетом, чак и комшиница сиђе па се игра с њим и гњави га... Видећу да спроведем ове савете у план, па ћемо да видимо.

I ja dok sam imao mačora, dolazila je komšinica da se igra s njim. Doduše, nije ga gnjavila, ne bih to podneo, ako me razumeš.

Sad ni da mi se javi. Žene... :(

Муке Исусове, мој Тулуме.

Jbte ja nešto kontam, obično mačora ostavim preko noći u frižideru, a džukca u veš mašini. Mačor bude previše natovaren da skače okolo, a džukac ima vrtoglavicu ceo dan tako da su prilično mirni.

Kupi "SUPER ELEKTIČNOG MAČORA 3000" preko telešopa...Kad god ga ker ujede ima da ga drmne struja...Tako će kereći mozak registrovati da ne sme da napada mačke da ga ne bi udarila struja...E sad ako je ker baš mnogo glup, onda džaba sve, uspavaj ga...(ne uspavankom, nego injekcijom)

Kupi im po automatsku pušku i nek se rokaju po kraju. Samo ne zaboravi da se sakriješ kad mačak pojede keru ručak.