Prijava

siromašno je moje selo, ne bi imali sto eura svi pare na gomilu da skupe.

Da me neko zajebe, ili da se svi okrenu protiv mene.

Stra' me da vozim dok na radiju svira neko od pjevača koji su izginuli u saobraćajnoj nesreći. Jebem ga, sve imam osjećaj da ću se i ja starabuknuti u kakav šleper. Zato u mom automobilu nikad ne sviraju Ipče, Luis, Toše, Silvana i sl. iako svakodnevno konzumiram njihovu muziku.

Врхунска тема, има потенцијала. Страх ме разговора са неким ко је завршио или студира психологију. Као и разговора са зубарима. Некако увек имам трип да ови први желе само да ме анализирају, не слушају шта стварно имам да кажем и покушавају да ми читају мисли. А ови други контам, нон стоп гледају какве зубе имаш, као да сам јебени коњ. Па се увек трипујем да немам нешто између зуба, иако су ми зуби лепи, лепши него код већине зубара.

Наравно, имам необјашњив страх од пернатих курчевих животиња. Претпостављам да је то траума из детињства, кад сам баби која ме чувала док су моји правили кућу подавио 23 бројлера, и таман да удавим оно последње кад ме баба наватала. Сачекала је ћалета да сутра дође и он ме је разгузио од батина, неким каблом који му се нашао при руци, јер су тад уводили струју у кући. Сад кад видим ласту на дрвету 10 метара од мене, већ гледам где имам какав камен да је затегнем. За сваки случај. Боље она да погине него ја.

miseva, u stanju sam da kao ona najgora siparica pocnem na jednoj nozi, vicuci IJU IJU IJU IJU!! u pacovcinama nsmm ni da razmisljam, doduse imam i nekih strahova drugih

стра' ме је кад видим 4 пропуштена позива од матере.

http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200912/17186/medium_thisman.jpeg

strah me ove slike, kazu da je svako sanjao ovog lika, ja mislim da nisam.

Boro Drljača iz školskih dana.

Мене стра' да нећу давати знаке живота један дан, са'ране ме к'о што доликује, а ја се пробудим у ковчегу. Од саме помисли на то ме ухвати паника.