Prijava

Eclipse,ja hocu da odem negde,gde mogu da kazem BRE,gde mogu da se sprdam,da ne razmisljam hoce mi neko razbiti glavu macolom,da mogu da pricam o Srbiji,da mogu da se napijem i da zapevam neku nasu pesmu,da me niko ne pogleda.Super je to,ti si zensko,i moja devojka nema problema dole,ali verujem da muskarci ne bi bili isto tretirani ili tolerisani od strane Hrvata. Ima normalnih naravno,ali mislim da je dosta njih zagrizeno,i da ce tako ostati jos dugo dugo...Moja devojka je bila dole sa drugaricama,i na TV-u igrao Dinamo sa nekim,i momci ih pitaju kao za koga navijate,i moja riba ni pet ni sest "Za Zvezdu". Covek kaze "Da mi je neko rekao da cu to uzivo cuti,pljunuo bih ga u facu", i kao u fazonu,devojke ste ok,smejali se,ali da sam ja to uradio ili neko drugi,daj Boze da bi u Urgentnom zavrsio...

Nisam video masovan priliv Hrvata u našu veleprestonicu,

Veruj mi,posle Slovenaca su najbrojniji....Na ovom Sensationu,prisao lik burazeru i kao bojazljivo mu prilazi,za koga navijas 'vamo tamo,i ovaj kao za Zvezdu,i lik kao do jaja,Robi ovo ono,nemoj da shvatis kao uvredu.Mi stalno dolazimo,Beograd je do jaja,izlasci,devojke,klasicna ona prica stranaca...svrsavaju na nas,bukvalno...

svrsavaju na nas,bukvalno...

Управо тако, само што неки то тако признају, док други иду у ону другу крајност (Срби су говна) како би то сакрили...

Ma nema tu price nikakve,ljudi koji prevaljuju za vikend preko 300 km da samo da bi izasli...dovoljno ti je to...

Ako iz svega ovoga niste zaključili da ne možete generalizirati nego samo iznositi osobna iskustva, onda mogu samo posumnjati u moć razlučivanja.

Kad sam bio dole na letovanju kao klinac, pitao me neki lik 'Jel ima ovde neka porodica Erceg'. Ja rekoh 'Ne znam, možda ih ima u hrvatskom delu sela'. A on me popreko pogleda i upita ' A šta si ti?', ja ni pet ni šes' odgovorih Srbin. A on će meni 'E jeben ti nacionalnost'. Kad je on našao da se izdrkava na balavcu.. Jeste Crna Gora kurac, ali bar dole nema toliko neprijatnosti. Ko dole ide često, brzo ogugla na njih, ali ko ide prvi put ne zna ni kako da se ponaša sa njima.

Ja sam rođen u Hrvatskoj, bila najbliža bolnica, a prezime mi nije na ić pa me niko ništa i ne pita, ne bih imao problema ni sad, a nisam ih imao ni ranije ali se svejedno nekako ne osećam prijatno kad moram da pazim kako i šta govorim.

Eclipse,ja hocu da odem negde,gde mogu da kazem BRE,gde mogu da se sprdam,da ne razmisljam hoce mi neko razbiti glavu macolom,da mogu da pricam o Srbiji,da mogu da se napijem i da zapevam neku nasu pesmu,da me niko ne pogleda.

evo dacu ti ja jedan primjer, ja sam prije par godina bila na otoku Pagu u gradu Pagu (po mnogima ovde jednom od najsrbomrznijih djelova HR primorja) i u centru grada postji folkoteka u kojoj se pusta od jebene Cece do jebenog Mitra Mirica.... znaci ne serite ljudi.... svugdje mozes reci bre, nece ti niko nista zbog toga, ako si normalna i pristojan niko ti nista nece, oni slusaju nasu muziku tako da ju mozes slusati i ti, a to kako pricas vjeruj mi njih ne zanima previse !!!
ako si ti kavgadzija ti ces kavgu naci i u CG i Grckoj i u Turskoj i u HR i na jebenom mjesecu !!!

Мени су кевини Дубровчани Хрвати, очух је Србин, Лала. Никад није било проблема кад год смо ишли, паркирали кола са новосадским таблицама, нико ништа. Рекао бих једино да у Задру каткад знају да лупају кола и у Сплиту. Мада ми то рече друг који је мало вадикаван.
Неколико пута сам ишао и са друштвом из Новог Сада, па ништа.
Не кажем да се не дешава, ал' превише параноишете.

Jeste Crna Gora kurac, ali bar dole nema toliko neprijatnosti. Ko dole ide često, brzo ogugla na njih, ali ko ide prvi put ne zna ni kako da se ponaša sa njima.

nas 5 cura je jedne godine crnogorac istjerao iz apartmana sa pistoljem jer je njemu trebao apartman a mi nismo htjele da odemo dok nam pare ne vrati
moju prijateljicu je jedan crnogorac gurnuo u more sa rive jer nije htjla da se ide sa njim provozati njegovom brodicem
meni je jedan crnogorac provalio u sobu jer nisam htjela da izadjem na balkon ispod kojeg me je on dozivao
opljackana sam obilazeci stari grad u Budvi
moja prijateljica je dobila samarcinu od jednog crnogorca jer mu je rekla da je ne gura u redu za cekanje parceta pice
..... i imam jos koliko hoces primjera neprijatnosti kojih sam dozivjela u CG, a imam i u Grckoj.... u Grckoj sam od strane turaka tih nekih njihovih dozivjela takve strahote da ih i dan danas sanjam.....
u CG ne bi nikad vise ni luda otisla, a u Grcku bi isla samo na neko elitno mjesto u neki elitni hotel gdje mi ne moze niko nista...

Мени су кевини Дубровчани Хрвати, очух је Србин, Лала. Никад није било проблема кад год смо ишли,

Рекао бих једино да у Задру каткад знају да лупају кола

Ti si moj idol.

Ми Сремци смо били прве Лале, па су нам ове пичке Бачкуље украле тај никнејм.

Ми Сремци смо били прве Лале, па су нам ове пичке Бачкуље украле тај никнејм.

Ви Сремци (Балканци) сте настали када су Бачкуље сав шљам преко Фрушке бацали :))

Ti si moj idol.

Суперишка!

Дечко мој, па ми Сремци смо бацали шљам преко Дунава! :)

ЕДИТ:Кад размислим, па тако су и Банаћани настали!

Хајде да освојимо море и онда нас заболе за све! Предлажем од Тивта до реке Цетине! Мало од ЦГ, мало од ХР :)

Ne piše se ljepa nego lijepa.
Ae mali, ispravi to.

Kad je kratko e ide ''ij''.

Ja sa primorcima nikad problema nisam ima' sve dok sam ih šopao ojrima.

A sa ovim kontinentalicima sam se šibao ko nezdrav, majke im ustaške zadojene.

Vidite, moja iskustva su sasvim drugačija. Mene su napadali kontinentalci.

Što dalje implicira da su i primorci i oni sa brda divlji.

Što dalje implicira da Hrvaška nije sigurno mjesto za ljetovanje.

Мене су пре пар лета напали у Сокобањи јебеној, зато што сам из Новог Сада.
Што значи, где има дебила, ту има и срања, био ти 'ође ил' тамо.

Jebiga, meni se ljetuje tamo gdje ne moram misliti šta ću pričati i ko će me čuti. Zato ja odoh fino na svoj rodni Ozren, možda malo i na Krnjin, da se nadišem vazduha.

@Eclipse

Мислим да је проблем у твојим другарицама а не у црногоцима, у овом случају...