Prijava

нема ништа од тог локаута, потписаће нови колективни уговог током септембра.

Ovom Urošu samo moderisanje u glavi :)

Посвећен сам каријери!

Dub
Da li je moguće?

Da si me zaboravila..

Ne vjerujem da ovako nesto moze u Evropi da se desi. Ja navijam za klubove, neki guzonja od igraca potpise ugovor na par godina sa ogromnom platom, i nakon par mjeseci pocne da mu puca kurac za ekipu ili se povrijedi, pa ne igra, a pare stizu li stizu..

I treba da se zaključa što se mene tiče .. Ameri jesu atraktivniji ali evro liga iz godine u godinu postaje nešto mnogo zanimljivije od crnaca koji zakucavaju sa slobodnjaka i deru se po parketu. Ovi naši su gospoda i ne znam da li je to zbog uspeha KK Partizana u evro ligi , ali činjenica je evro liga postala mnogo lepša za gledanje od Našnal baketbal Asocejšn.

Ne verujem da ce da izgube vise od par meseci...NBA je imala strasan rejting ove godine i mogli su to debelo da unovce, pogotovo zbog NFL strajka, ali zinulo svima dupe za pare. Inace, Veseli se ne vraca, rekao je da nece da rizikuje povredu sto je po meni u redu, jer ce u Wizardsima da ima dobru minutazu...

Evropska košarka bi propala dibidus dolaskom zajebanih crnaca. Naročito ako se uzme u obzir da bi igrali na neodređeno, tj. svakog trenutka mogu da napuste tim. I šta, dođe Džejms u Real, lupam, svu igru baziraju na njemu, i on zapali posle 5-6 utakmica. Da ne pominjem što bi im u proseku plata bila milion evra po utakmici. U ovom trenutku, malo timova bi to moglo da priušti, a i oni bi se samo sjebali.

Vraćanje Veselog u Partizan bi takođe bilo bezveze. Dečko je igrao strašno, ali bojim se da bi ga sad boleo kurac da ulazi u duele i da se cima, kad može da ispuši za masan ugovor.

Jedino s marketinške strane bi ta selidba valjala, pošto ionako sve prelazi u cirkus.

Bilo bi kul da Stodemajer dođe u Makabi, taman da mu prodam njegov dres iz Sansa. Možda ga gađaju emocije pa mu uvalim za 5 iljada evra. lolo

где је отишао Новицки, где Паркер а где Гасол?

još ništa nije potvrđeno a kolko znam gasol je pričao da će u španiju

Ako lok-aut potraje partizan će imati tim iz snova
http://www.sportske.net/vest/kosarka/veseli-na-mestu-uspeha-47812.html
plus interesuje me od koga je dobio ariza ponudu navodno oće da ga angažuje neko iz srbije
http://www.sportske.net/vest/kosarka/ariza-ima-ponudu-iz-srbije-47719.html

Koliko će ovaj lok aut dobro da dođe veteranima. Brajant kad sanira svih 165 povreda koje vuče godinama...jedva čekam sezonu 2012/13

http://www.youtube.com/watch?v=NQQu-JWzBug Denis Rodman u NBA kući slavnih. Čak je i suzu pustio.

Može li neki poznavalac NBA da mi kaže ko su ovi likovi što masovno stižu u Evropu? Jasno je da nisu krem NBA lige, ali me zanima vrede li čemu? Na prvi pogled (mada ne pratim NBA) mi se čini da su u Evropi igrali mnoogo bolji igrači poput Gasola, Fernandeza, Dženingsa, a oni nešto nemaju želju da se vrate.

Većina su opasno dobri igrači. Generalno, NBA igrač je u fizičkom pogledu, zver za svakog Evropljanina. Tehnički su potkovani, samo će im biti jaaaaaako teško da se odviknu od prvog koraka (u suštini, to pravilo čini njihovu košarku atraktivnom), kod nas toga nema, prvo se spusti lopta, pa dribling. I naravno, ovde neće dobijati one glupe NBA faulove.

Malo sam skrenuo sa teme. Npr, ovaj Taj Lawson(ne znam da li se tako piše) je prvi plej Denvera od kako je Bilaps otišao, čovek sabija kako igra, dao je 10 trojki na jednoj utakmici, skočan (kao i svi crnci), dribler, ma odličan.

Tako da bi, konačno, odgovor na tvoje pitanje bio da su igrači koji stižu u Evropu pravo osveženje za evropsku košarku. Naročito Deron Williams. I da, itekako vrede.