Prijava

Шта мислите о овом, свакако култном, музичару?
Музичка будала, музички геније, музички обоје, ниједно од тога, или нешто друго?

http://www.youtube.com/watch?v=NCdYI6-Uz7M

Имам један албум и само ми је једна песма остала у памћењу - Who needs the peace corps? Сећам се да су ми оне остале звучале као да се Френк напушио са другарима и спрдао по студију.

Добар је Запа, Боби Браун гоуз даун, and stuff you know.

Ја га обожавам. Кад сам био млађи, јако ме је иритирао.
Треба имати генијалности и муда за уопште започети са таквом авангардом и таквим прављењем спрдње од музике. А опет, у солажама и композицији уопште се види да је јебен гитариста и музичар.
http://www.youtube.com/watch?v=hhLuiSyhFFw

My Guitar Wants To Kill Your Mama. To je bila prva pesma koju sam čuo, i posle koje sam se naložio. Posle sam se uplašio.

Jebeni kralj. Jewish Princess, Catholic Girls, Bobby Brown, Joe's Garage, Why does it hurt when I pee... sama imena pesama kobjašnjavaju. Legenda, ima po sebi nazvan asteroid i nekoliko vrsta životinja nekih.

Боби Браун је била једина ствар коју сам икад, и то максимум два пута, чуо од Заппе док ова тема није отворена... и изгледа да ће торент да ради ноћас.
Овај клип је нешто најјаче (ин а гуд уеј) што сам видео на тјубу поред оног несрећног Станка(реци да, реци да, оћеш ти, оћу ја), у последњих недељу, две.
http://www.youtube.com/watch?v=kf8TM4CIk5g

moust andrrejted artist of d sencuri

http://www.youtube.com/watch?v=_c-NMnYhM3Q

verovatno top deset solaza ikad..... covek je skakako sa stila na stil od popa bluza roka jazz opere.... Ali jbg ono sto je radio za ozbiljno niko nije cenio kao npr rad sa londonskim simfonijskim orkestrom.....

Kod nas ja msilim da je upamcen samo po onoj replici iz m.n.andjeli kao slusam zapu ok provericemo sta je to zapa...to objasnjava mnogo

Zapa je sveopšti jebač mama što se muzike tiče.

A vidim ja na Vikipediji da na listi instrumenata koje svira pise bicycle. xD

Oj zapovci! Dajte još od Zape ako ste još međ živima. Neke vaše utiske omiljene pesme, kao ovo gore. U decembru će mu biti 20 godina. Da s to obeleži nekako.