Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Laku noć, i ja moram da ležem. Sutra idem da platim račune agrhhhhh.

2. Апелујем на Космополиту да сутра остави неку гадну причицу овде на поменуту тему, ради забаве наше.

3. Eee, drage moje, kakva lepota kad središ konačno nokte posle sto godina! :D

4. ja ne smem da imam duge nokte....buhhuu

5. Ja se trudim da nemam duge nokte
    A što ne smeš, Kosmo?

6. priroda posla, nisam smela nikad u životu... na maturi mi sve polepile plastikanere smrt-lepkom... a posle 2 dana polagale praktični u porodilištu....pitala nas pofesorka što su nam svima zanoktice krvave, mi počupale...mladost ludost.

7. Bogami ni na faksu ne smiju dugi nokti, na vježbama raspuštene kose, i tako :)

8. Pa dobro, gledaj to sa druge strane. Nema cimanja oko sređivanja i bacanja para za manikira, samo ih secneš i isturpijaš i to je to.

9. ma da...al patim ponekad.

10. Meni se nokti jako listali, zato sam i stavila frenč. Još kad zagnjurim ruke u one spise iz praistorije- nema goreg.

11. ja na poslu operem ruke tridesetak puta u toku smene...nema manikira koji bi kod mene opstao...

12. ААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ КОЈА ПОБЕДА

КУРМИН ХАХАХАХ

13. КУРМИН ХАХАХАХ

Hehehehehe

14. АХААХАХАХ МЕШО ДАЋУ ТИ ЖЕНУ ДА ПЛОДИШ ДА ГАЈИМ МАЛОГ МЕШУ

15. Mešo ako ne umeš da se ponašaš nemoj se ponašati uopšte! A vi ostali muški, mršte sa teme!!! Kosmo, Gogo!!!! Žene, muškarci nam uništavaju temu!!!!!

16. Вучице, смањи причу..покварићеш кармин.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.