Prijava

Ово бих ја повео:
Недовић, Марковић, Теодосић, Мицов, Богдановић, Лучић, Бјелица, Величковић (Ерцег), Митровић, Боби, Крстић и Кузмић

Pa zar i cigane da zovemo da igraju lolo

Ја први пут чујем за Дејана Кравића. Добар списак, једино фали Гаги, рекао је да ће га звати. Али претпостављам да је скапирао да ипак нема сврхе да на припремама излази из тако тешке повреде.

Čupavi, Stefan, Nedović, Bogdan, Micov, Luča, Bjelica, Ubica, Erceg, Krle, Bobi +1 visoki pošto Jokić nije na spisku(?!), vrv Radule mada može i bek jer Bjelica mož na 4 a Ubica na lažnu 5 povremeno.

Ау да јеботе, није звао Јокића.

Tepić jebeni?! Pa dokle će ta prevara od igrača da ima status reprezentativca?

Опет постоји опасност да будемо танки на четворци. Надам се да се разговарало са свим овим играчима и да неће бити десет отказа.

ЕДИТ: Па шта сад фали Тепићу? Прошле године је у 12 био Немања Крстић. А овај је само на ширем списку.

Пено је један од талената наше кошарке.... Бек, мож' и кеца да покрије, а уз то, захваљујући ћалету који је неки Јужноамериканац, има и одличне физикалије.... Био је и на Џордановом кампу прошле године....
Одличан потез Салета да га већ сад уврсти на списак за припреме....

Фин списак.... Осим на двојци, на свакој позицији имамо дубину.... Мада двојку могу и Недовић и Тео да покрију комотно....

Zanimljiv spisak. To je to što imamo u ovom trenutku. Nedović će sigurno igrati dvojku više nego keca. Zna li neko nešto o ovom centru iz Teksasa? Osim što je rođak Koste Perovića, što baš ne uliva poverenje. Nekako mi je drago što je najveća gužva na četvorci i petici, i baš će biti teško Saletu da odabere igrače koji će sa tih pozicija otići na SP.

E da je Gagi zdrav, :( ali nema veze, dobar spisak, jedino mi bodu oči Katić koji nije ni blizu forme od prošle godine, i ova tri Mutina indijanca (Birčević, Jović i Kalinić) ne smeju da imaju prednost pred Micićem i Dangubićem nikako. Ali videćemo.

Овако:
-Ерцег пријавио повреду, а отишао на Миконос, пјан, проводи се
-Радуљица по правилима НБА може само 5 недеља да проведе са репрезентацијом, укључујући првенство, тако да тешко да ће ови из репке прихватити
-Мачвана звао Сале и малтене га изнапушавао, реко ја ћу тебе звати из поштовања, али нећеш проћи у ужи списак

zar nisu na tom mikonosu sve pederi?
a raduljica nam ne treba,kljusina.

Одакле ти ове информације? И због чега је Сале напушио Мачвана?

Juče čitam na mondu i micova boli kurac za repkom vuče povreedu iz vtb lige

Знам да сам ја отворио тему, али кога боли курац за ове пацере, али реално сад.

Кешељ реко, пио кафу пре неки дан са Мачваном. Исто каже да га заболе за репку због тих људи из стручног штаба, ако се сете да га зову одазваће се.

http://mondo.rs/a706293/Sport/Kosarka/Djordjevicevih-20-za-Spaniju.html
Opaaa, ima iznenađenja! Za mene pre svega što je otpao Mačvan. Erceg je povređen, inače bi i to bilo iznenađenje. Bobi, manje-više, čudi me da je već sada otpao, ali će uz Krstića možda da idu još 2 petice (na četvorci očekujem Novicu, i možda Birčevića, uz Bjelicu koji može da igra i 3 i 4 (da ne kažem da može od 1-5)). Daj Bože da se oporave i Micov i Lučić, ili bar jedan od njih.
Mojih 12 od ovoga što je "preostalo":

1) Teo 2) Vasa 3) Stefan Marković 4) Bogdan 5) Dangubić/Nedović 6) Micov 7) Lučić 8) Bjelica 9) Novica 10) Birčević 11) Krle 12) Štimac/Radulja

Pretpostavljam da će kod Saleta svakako da ide Nedović verovatno ispred Dangube, a možda će na centarskoj poziciji da debituje Kuzmić. Ako Micov ili Lučić otpadnu, mislim da će Kalinić i Danguba dobiti šansu.
Simonovića, kapitena, ne vidim na SP ni u jednoj varijanti...
Možda i Luka dobije šansu ispred Birčevića, mada čisto sumnjam jer Birča može da odigra i peticu, pa je u tom smislu dobra alternativa za povređenog Ercega.
Kod centara više cenim Raduljicu od Štimca, ali je Štimac igrač koji je uvek napaljen, i koji donosi potrebnu energiju sa klupe. Kuzmića nedovoljno poznajem, a Kravića uopšte. Jović je interesantan igrač, ali previše je pauzirao pred kraj sezone, i mislim da nema bogznakakav šut. Atletski su i Nedović ,i Dangubić, koji obojica imaju takođe problematičan šut, daleko ispred njega.